lauantai 15. kesäkuuta 2019

Olohuoneen loppusilaus ja pientä luksusta arkeen

Olenkin kertonut täällä, että olen aivan hurahtanut palmujen kasvatukseen, ja tuntuu siltä, että pieniä palmun taimia ei voi koskaan olla liikaa. Siispä myös ruukkujen tarve on kova. Olin jo aiemmin hankkinut Riviera Maisonin Winter Star Pot-ruukun pienemmässä koossa, mutta nyt sain  Sisustusliike Dreamsista L-kokoisena. Siihen mahtuukin mukavasti palmu kasvamaan. Erottelin suuresta vuoripalmupuskasta kaikki pienet palmut erilleen toisistaan, ja kokeilin ensin sitä tuohon ruukkuun.


Vuoripalmu olisi sopinut oikein hyvin tuohon Winter Star Pot:iin, mutta kun hiukan järjestelin palmujani, pääsi siihen kuitenkin Kentiapalmu. Se on näistä palmutaimistani kaikkein rakkain. Vuoripalmu ja kultapalmut pääsivät Riviera Maisonin Rustic Rattan Planter- koreihin, jotka olen aikoinaan hankkinut Sisustusliike Dreamsista myös.
Tästä olohuoneen seinästä ei oikein koskaan saa kovin edustavaa kuvaa, kun meillä on tuo möhköfantti-tv, mutta elämäähän se vaan on! Tältä näyttää siis uudistuneen olohuoneemme toinen seinä:Myös pienen wc:n tunnelma on muuttunut ja sain Sisustusliike Dreamsista sinne aivan täydellisen ihanat Luin Span:n kasvopyyhkeet. En tiedä, olenko koskaan nähnyt näin ihanan pehmeitä pyyhkeitä. Luin Livingin tekstiilit ovat 100% puuvillaa ja ne on todella imukykyisiä. En malta odottaa, että saan tehtyä pyyhkeilleni käyttöönottopesun, jotta pääsen kuivaamaan niillä kasvojani hellästi. Tuntuu kuin olisi hotellitekstiilien keskellä, kun niitä tunnustelee.Minusta tuntuu, että minun on saatava tällainen kylpypyyhekin vielä joku päivä, ja niitäkin Sisustusliike Dreamsista onneksi löytyy.

Nyt on kuitenkin tehtävä vielä loppusilaukset kotiimme huomisia juhlia varten, sillä rakas tyttäreni pääsee huomenna ripille. Kiitos vielä Sisustusliike Dreams tästä yhteistyöstä, nyt olohuoneemmekin on saanut viimeisen silauksen!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished