torstai 6. kesäkuuta 2019

Kuinkas siinä olohuoneemme mööpelivalssissa kävikään?

Aiemmin kirjoitinkin jo, kuinka meillä on täällä taas valssattu mööpelivalssia. On vaihdettu makuuhuoneita päittäin ja sitä myötä valssi levisi olohuoneeseenkin. Yksi makuuhuoneistamme on varmaankin piirretty ruokailuhuoneeksi, sillä siitä menee ovet niin keittiöön kuin olohuoneesenkin. Aiemmin huoneen oltua meidän vanhempien käytössä, suljimme keittiöön menevän oven ja huone avautui olohuoneeseen. Nyt kaksosten muutettua huoneeseen, jätimmekin keittiöön menevän oven auki ja suljimme makuuhuoneen ja olohuoneen välisen oven. Näin saimme vaihdettua sohvan tuolle seinälle ja koko olohuoneeseen tuli hurjasti lisätilaa. Jollakin lailla oli ovi kuitenkin piilotettava, ja siitä se ajatus sitten lähti! Löysimme Jyskistä kivan sermin, jonka laitoimme sohvan taakse piilottamaan oven. Se sopii mielestäni myös hyvin tänne kaavailemaani coastal-tyyliin.Olen talven aikana hurahtanut aivan täysin palmujen kasvattamiseen, ja nurkassa onkin kasvamassa pikkuisia palmujen taimia kasvilampun alla.

Keittiön ja olohouoneen välissä on tuollainen hassu ikkuna. Se tuo toki valoa molempiin huoneisiin, mutta sisustuksellisesti se on todella outo. Laitoimme ikkunan alle suuren kellon, jotta se vie hiukan huomiota ikkunalta.

Tällainen oli tämän kertainen mööpelivalssimme tulos. Onneksi teimme tämän jo viime kuussa, näillä helteillä ei juuri jaksaisi valssata mööpelien kera tai ilman! Oikein ihanaa hellepäivän jatkoa sinulle! Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished