perjantai 17. toukokuuta 2019

Kuinka luoda Beach-tyyli makuuhuoneeseen?

Meidän kodissamme vietimme muutama viikko sitten aikamoista huonekalujen tanssia, sillä vaihdoimme meidän makuuhuoneen ja kaksosten huoneen keskenään. Nyt aloin sisustamaan makuuhuonettamme Beach-tyyliseksi, mutta se ei ole vielä valmis. Olen aivan hulluuntunut palmujen kasvatteluun jo talvella, joten siksi taisi tuokin idea tulla. On kyllä aivan ihanaa, kun on viimein niin suuri makuuhuone, jossa mahtuu kunnolla kävelemään sänkyynkin!

 Sain ihanan lahjakortin sisustusliikkeeseen talvella ja sieltä ostin sänkymme yläpäälle Riviera Maisonin naulakon, johon voi laitella erilaisia Beach-tyylisiä juttuja:Makuuhuoneen verhot sidoin ihanalla Riviera Maison nauhalla ja laitoin koristeeksi rottinkitähdet, jotka mielestäni muistuttavat myös meritähtiä:Meidän makuuhuoneessa on kaksi ovea, joista toista emme käytä lainkaan. Sen eteen laitoimme nyt vaaterekin, mutta luultavasti ideoin myöhemmin vielä jotain muuta tähän. Nyt siinä on kuitenkin ihania kesämekkoja ja tyllihameita, joista tulee mieleen aurinkoiset päivät.


Tämän aivan ihanan Riviera Maison lyhdyn sain myös syntymäpäivälahjaksi, ja se sopiikin todella hyvin nyt makuuhuoneemme ulkoisnäköön. Erilaisissa asetelmissa käytän paljon meritähtiä ja simpukoita.


Tämän kaiken myötä myös meidän olohouoneen järjestys muuttui, mutta siitä kirjoittelen joskus myöhemmin. Nyt alan pakkailemaan, sillä huomenna menen ihanaan sisustusiltaan ja siitä jatkammekin mieheni kanssa Parkinson-sopeutumiskurssille. Joten oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished