keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Teinin huonetta ja keittiön esittelyä


Viime postauksessani esittelin meidän uutta olohuonetta, tänään vien teidän muuallekin. Ehkä suurin iloinen yllätys tässä asunnossa oli suuri keittiö. Tai noh, ei se välttämättä ole jokaisen mittapuun mukaan suuri, mutta erittäin kapean rivitalokeittiön jälkeen olemme innoissamme, kun nyt keittiöön mahtuu useampikin kokkaaja yhtä aikaa! Kuuden hengen perheessä tuntuu, ettei koskaan voisi olla liikaa tilaa.
 Muuttomme vuoksi jouduimme myymään paljon huonekaluja ja tavaroita, ja saimmekin niillä rahoilla ostettua kaiken tarpeellisen tähän kotiin. Esimerkiksi keittiöön vei kolme ovea, ja toisaalta säilytystilaa oli niukasti. Niinpä suljimme kaksi ovea, ja toisen eteen ostin Ikeasta vitriinkaapin, johon mahtuu hienosti kaikki vuoat ja tarjoiluastiat, jotka eivät kiinteisiin kaappeihin mahtuneet. Verhoissa tingin ja hankin halvat Ikean perusverhot. Keittiössä sidoin ne Riviera Maisonin kauniilla nauhalla.

Lempiastiahyllyni pääsi tämänkin keittiön seinälle.Vuokranantaja teetti keittiöön remontin, jossa vaihdettiin vanhat rikkinäiset kaapinovet sekä pöytätaso, ja välitilaan asennettiin lasikuitupaneeli. Keittiön ilme piristyi kerta heitolla! Tuo lasikuitupaneeli on aika kiva keksintö. Koska se on nykyisin täyttä lasikuitua, ei siihen voi kertyä kosteutta. Sen avulla välitilan saa uudistettua helposti.Meidän makuuhuoneesta ja kaksosten huoneesta ei vielä postauksia voi tehdä, sillä ne ei ole edelleenkään täysin valmiit. Keskimmäinen lapsemme sen sijaan sisusti itse huoneensa, valitsi tehosteseinän värin, ja huone oli tässä kunnossa jo muuttoiltana! 13-vuotiaalle on oma huone ja siitä huolehtiminen selkeästi tärkeä asia. 
Tässä oli tämän hetkiset kotipostaukseni. Täysin jouluhulluna olen jo laitellut meille hiukan jouluasetelmia, jotrn seuraavasssa postauksessa aletaan odottaa joulua! Pysy siis kuulolla.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished