sunnuntai 18. marraskuuta 2018

We're walking in the air...

Ihanaa, joulu on virallisesti alkanut! Mistäkö sen tiedän? No siitä, että itse Joulupukki sen julisti eilen alkaneeksi Rovaniemellä. Ja kyllähän joulupukkia pitää uskoa. Siispä nyt voi jo hyvillä mielin kaivella joulukoristeita laatikoista, paistella ensimmäiset joulutortut ja tunnelmoida joululaulujen tahdissa. Meillä alkaa täällä jo näyttää kovin jouluiselta, sillä lapset ovat olleet erityisen malttamattomia tänä vuonna. Ehkä osansa tekee tämä erittäin synkkä ja sumuinen marraskuu, jonka keskelle kaipaa piristystä. 
Niinpä lasten, ja aika lailla meidän, vanhempienkin iloksi, rakensin meille pienen joulumaan eteisen lipaston päälle. Tänä vuonna en ainoastaan minä, vaan myös kaikkien tuntema Lumiukko täytti 40 vuotta. Lumiukon katsominen kuuluu vahvasti meidän perheen joulutradiotioon ja on siihen kuulunut minun ja mieheni lapsuudesta asti. Siispä olinkin tosi iloinen, kun löysin pienen keraamisen Lumiukon jouluasetelmaamme. Siellä se saa nyt sillan päällä katsella jouluvalmistelujamme.
Kesähuvilakin valmistautuu jo joulun viettoon, ja onpa sinne asukkaatkin tulleet jo punaisella autollaan, kuusi auton katolle sidottuna.
Illan hämärtyessä pihan valaisimet syttyvät, ja ilmassa on selvästi joulun taikaa. 
Walking in the air
Ken tietää, lähteekö Lumiukko ensi yönä lentämään?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished