maanantai 19. marraskuuta 2018

Pienenkin eteisen pelastaa toimivat säilytysratkaisut

*Postaus on toteutettu yhteistyössä K-Raudan kanssa
Muutimme vuosi sitten tähän kerrostaloasuntoon, joka on muutoin todella ihana ja valoisa, mutta eteinen on todella pieni. Olen sisustanut innolla kaikki muut huoneemme, mutta en ole jaksanut mietiskellä eteisen sisustusta kokonaiseen vuoteen. Siksi olinkin innoissani, kun sain kutsun lähteä katsomaan, mitä kaikkia hienoja piensäilytysratkaisuja K-Raudassa on. Jospa viimein keksisin, kuinka saamme eteisenkin tyylikkäämmäksi!
K-Raudasta löytyy kivoja piensäilytysratkaisuja monen tyylisiin koteihin
Tunnelmallinen ja toimiva eteinen
Ennen kaikkea eteisen on oltava toimiva, niin yksin asuessa kuin suurperheessäkin. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei se samalla voisi olla myös viihtyisä ja kaunis. Eteisen lattian olemme vuoranneet erilaisilla kuramatoilla, jotta lattian laminaatit pysyvät kunnossa kaikesta hiekasta ja kurasta huolimatta. Matot on myös helppo imuroida puhtaaksi. Neljän lapsen perheessä kenkiä riittää. Ne voi säilyttää kenkätelineissä, mutta myös aivan hyvin kaapissa esimerkiksi Elfa-korikoissa tai erillisissä kenkäkaapeissa. Näin naulakoiden alle jää pienessäkin eteisessä tilaa tuolille, jonka päällä istuessa on mukavampi laittaa kengät jalkaan.
Kun muutimme tänne, oli eteisessä vain yksi naulakko. Meidän kaksosilla on Turnerin syndrooma, jonka vuoksi he tulevat aina olemaan tavallista lyhyempiä. Niinpä oli tärkeää laittaa heidän korkeudelle sopiva naulakko. Toisaalta aikuisten on mukavampi laittaa takit korkeammalle, joten ratkaisimme asian kahdella eri korkeuteen laitettavilla naulakoilla. Nyt löysin K-Raudasta naulakoiden päälle kivat korit, joihin me aikuiset ja teini-ikäiset lapset voimme laittaa pipot ja hanskat. Kaksosten asusteet ja ulkohousut mahtuvat hyvin suureen arkkuun. Arkku on myös niin tukeva, että siinä pystyy lapsetkin istumaan laittaessaan kenkiä jalkaan.
Naulakoiden alle mahtuu hyvin penkkikin
Metallirunkoiset korit kätkevät hyvin sisäänsä erilaiset asusteet
Vinkit pienen eteisen sisustamiseksi
Pienestäkin eteisestä saa sekä toimivan että viihtyisän, kun ottaa neliöt tehokkaasti käyttöön ja hankkii sinne toisiinsa sopivia säilytysratkaisuja. Kengät voi aivan hyvin piilottaa kaappiin Elfa-korikkoihin, ja etenkin lapsiperheissä on hyvä huomioida takin ripustajan pituus. Naulakoiden hattuhyllyt voi ottaa tehokäyttöön kauniilla koreilla, jotka kätkevät sisäänsä erilaiset pipot, hanskat ja huivit. Eteisessä on hyvä olla myös istumatilaa, jotta kenkien jalkaan laittaminen helpottuu.
Elfa-korikoita löytyy monta eri kokoa, joten niistä saa niin leveisiin kuin kapeampiinkin komeroihin hyvin tehtyä kengille säilytyspaikat. Erilaisia vaihtoehtoja mittoineen löytyy täältä
Eteisen säilytysratkaisut ja vuoden 2019 sisustustrendit
Ensi vuoden sisustustrendeissä moderni skandityyli kohtaa luonnon materiaalit luonnomukaisine sävyineen. Myös pastellivärejä käytetään paljon, ja niiden rinnalla voimakas musta luo kontrastia. K-Raudasta löysin monenlaisia koreja, jotka on punottu mm.vesihyasinteista ja meriheinistä. Näissä voi hyvin säilyttää vaikkapa hattuja ja lapasia, ja pienemmissä koreissa avaimia. Vahvaa mustaa löytyy bambukantisesta pyöreästä pöydästä, jota voi käyttää myös istuimena. Tällaiset kalusteet on tosi käteviä eteiseen monikäyttöisyytensä vuoksi. Kokosinkin teille pienen kuvakollaasin K-Raudan valikoimasta, jolla saa eteisen hetkessä trendien huipulle!
Kuvat: https://www.k-rauta.fi/rautakauppa/sisustus/piens%C3%A4ilytys
K-raudan piensäilytysvalikoimaa syksyn sisustustrendejä mukaillen
Kuvassa on toki vain pieni murto-osa K-Raudan piensäilytysvalikoimasta, ja voitkin käydä täällä tutustumassa koko valikoimaan. 
Äläkä unohda
Minun oli tarkoitus kirjoittaa vain eteisen säilytysratkaisuista, mutta en voi olla mainitsematta tästä. Jos inspiroiduit postauksestani ja aiot lähteä K-Rautaan katsomaan, mitä löytäisit omaan eteiseesi, niin nappaahan samantien ostoskoriisi myös tämä:
Sammutuspeite on halpa koti- ja henkivakuutus
Etenkin näin kynttiläkauden alettua kannattaa jokaisen ehdottomasti hankkia kotiinsa sammutuspeite ja opettaa koko perhe sitä käyttämään. Sammutuspeitteet eivät onneksi ole enää pelkästään kirkuvan punaisia, vaan niitä löytyy näinkin kauniissa pusseissa. Onhan sinun kodissasi jo tällainen?
Oikein mukavaa sisustajan syksyn jatkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished