maanantai 2. heinäkuuta 2018

Mitä muuta kivaa Sisustuspuoti Helkkä Dreamsista löytyikään?

Viime postauksessani täällä kerroin, millainen Riviera Maisonin ihmemaa Sisustuspuoti Helkkä Dreams Lappeenrannan Joutsenossa onkaan, mutta löytyypä puodista vielä paljon muutakin ihanaa ja ihmeellistä! Puoti on oikeasti monen sisustajan unelma, sillä tuotteita siellä on todella moneen eri makuun, tyylilajiin ja tarpeeseen.
Toinen keräämäni tuotesarja  Riviera Maisonin lisäksi, on GreenGate. Tätä tanskalaista kukkien ja pastellisävyjen tuotevalikoimaa löytyy Helkkä Dreamsista myös paljon, pitkä hylly lähes silmänkantamattomiin. Meillä nämä GreenGaten astiat ovat joka päiväisessä käytössä, etenkin suuret teekupit ja voileipälautaset.


Astioiden lisäksi puodista löytyy toki myös monta muuta ihanaa sisustusjuttua niin kotiin vietäväksi kuin tuliaiseksikin vaikkapa ystävien mökille näin kesäaikana. Lampe Bergerin huoneilmanpuhdistajat on alunperin 1800-luvulla kehitetty puhdistamaan sairaaloiden sisäilmaa, jonka jälkeen tuote otettiin käyttöön koteihin. Tämä tuote poistaa ikävät hajut kotoa, kuten esimerkiksi ruoan käryt tai takan katkun ja tekee samalla huoneesta raikkaan ja happirikkaan. Tätä ajattelin jossakin vaiheessa ihan ehdottomasti kokeilla, niin paljon olen tästä kuullut hyvää.


Perheen pienimpiä ei ole myöskään Helkkä Dreamsissa unohdettu. Puodista löytyi aivan ihana vanha kaappi, joka oli täynnä toinen toistaan ihastuttavampia Mailegin pehmoleluja tarvikkeineen. Tämä kaappi on taatusti niin pienten kuin suurempiekin asikkaiden makuun! Heli kertoikin, että toisinaan saattaa löytyä pikkuinen hiiruli pää alaspäin rasiassaan tai aamulla vielä istumassa ollut pupuherra sängyssä nukkumasta pienten asiakkaiden jäljiltä. Nämä suloiset pehmolelut sopivat hyvin niin osaksi sisustusta kuin lasten leikkeihinkin.


Jeanne d'Arc Livingin kalkkimaalit ja -vahat ovat minullekin tuttuja. Näillä saa kätevästi muutettua niin uuden kuin vanhemmankin huonekalun ilmeen käden käänteessä. Näillä maaleilla voi maalata lähes mitä tahansa ilman pohjatöitä. Jos et ole vielä kokeillut, niin nappaapa tällainen purkki mukaasi vieraillessasi Sisustuspuoti Helkkä Dreamsissa!Sen sijaan monissa blogeissakin kehutuista Le Pere Pelletier tuotteista minulla ei ollut kokemusta ennen kuin alkukesästä vierailin Helkkä Dreamsissa. Olin jo pitkään halunnut kokeilla monen kehumaa imuripuuteria ja pyykkietikkaa, joten sellaiset hankin kotiimme alkukesästä, ja kyllä ne ovatkin kaikkien kehujen arvoisia! Pyykkietikka vie pinttyneimmätkin hajut pyykeistä pois, ja imuripuuterilla tulee koko kotiin raikas tuoksu. Tuotesarjassa on myös mm.saippuoita, joita Helkkä Dreamsista löytyy myös.


Sisustustuotteiden lisäksi Sisustuspuoti Helkkä Dreamsista löytyy myös naistenvaatteita, kenkiä, asusteita ja koruja. Kaikkia merkkejä en painanut mieleeni, mutta itse olen tykästynyt kovasti Capri Collectionin vaatteisiin, joita puodilta löytyy upea valikoima - ja jos ei löydy, Heli kyllä tilaa. Etenkin tämän kesän mallisto oli mielestäni todella kiva, ja siitä minulla onkin useampi tunika ja mekko. Nyt odotan innolla jo syysmalliston ilmestymistä!
Jos kaipaat arkeesi hiukan luksusta ja hemmottelua, löytyy Helkkä Dreamsista sitäkin. Esimerkiksi nämä upeat Arte Puran upeilla pitseillä koristellut pehmeät froteepyyhkeet ja pellavatyynynpäälliset ovat niin ihania, että näitä olisi voinut kuvailla tuntikausia. Nämä Italiassa valmistetut korkealuokkaiset tuotteet ovat taatusti myös monen kesän hääparin mieleen.
Puodista löytyy myös monenlaisia muita tekstiilejä, mattoja ja asusteita.


Uutuutena puodissa on myytävänä myös UASHMAMAN italialaisia pesunkestäviä paperipusseja, jotka tuntuvat aivan nahalta. Pusseja voi kääriä haluttuun korkeuteen, ja niitä löytyy monissa eri väreissä. Näitä pusseja voi käyttää esimerkiksi kukkaruukkujen suojaruukkuina, hedelmien, meikkien tai lelujen säilytykseen.


Helkkä Dreamsissa on niin paljon monenlaisia ihania tuotteita, että voisin kirjoittaa niistä varmasti monta postausta lisääkin. Mutta lopetan nyt kuitenkin tämänkertaisen esittelykierrokseni maukkaaseen kuvaan, nimittäin puodista löytyy myös Mrs Bridgesin herkullisia kastikkeita, hilloja ja salsoja. Nämä herkulliset tuotteet on pakattu todella suloisiin purkkeihin.


Kuten näit, Sisustuspuoti Helkkä Dreamsissa kannattaa todellakin poiketa, sillä sieltä löytyy monenmoista tuotetta koko perheelle, viemisiä mökkiväelle tai lahjaksi kesän sankareille ja sankarittarille. Helkkä Dreamsin aukioloajat löytyvät täältä. Kiitos vielä Heli kivasta kesäisestä kuvauspäivästä! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished