keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Millaisia unelmia tänään toteutinkaan Sisustuspuoti Helkkä Dreamsissa!

Sain tässä eräänä päivänä todella mielenkiintoisen yhteydenoton Sisustuspuoti Helkkä Dreamsin ihanalta Heliltä: hän pyysi minua kattamaan liikkeeseensä pöydän Riviera Maisonin astioilla. Tämähän oli oikea unelmahomma! En ole koskaan saanut ihanampaa haastetta, joten tämän otin vastaan suurella innolla! Pyörittelin hetken idoita kotona, ja tänään sitten kävin ihanassa Helkkä Dreamsissa somistamassa yhden myyntipöydän erilaisin kattauksin.
Päätin jo kotona, että tekisin pöydälle kolme erilaista pientä kattausta yhden samanlinjan kattauksen sijaan. Näin saisimme esille mahdollisimman monta eri tuotetta Riviera Maisonilta. Ensimmäinen kattaus oli aamiaiskattaus, johon näin kesän juhlapäivien aikaan voisi hyvin kuulua lasillinen kuplivaakin. Aamiaiseen kuuluu toki vastapuristettu appelsiinimehu, joten sitä varten pöydässä on sekä puristin, että kannu.
Toisena kattauksena tein päivällispöydän kala-aterialle. Tämäkin oli juhla-ateria, jolle kuului ehdottomasti myös lasillinen viiniä, miksei kuplivaakin, muiden juomien lisäksi. Kalalautasten alla käytin aluslautasina Buon Appetito- suorakaiteen mallisia 40x25cm lautasia. Suloiset rustiikkiset narusomisteiset lyhdyt tuovat kattaukseen sekä merihenkisyyttä että rouheutta. Edit: Ikävä kyllä päivälliskattauskuvat oli poistettava valmistajan pyynnöstä yhden tuotteen takaisinvedon vuoksi.
Pöydän katseenvangitsijana toimii Fleuriste Vase, joka minun oli myös aivan pakko ottaa mukaan meidänkin kotiimme.Kolmas kattauksen teema oli suloinen, mutta juhlava kattaus hääparille. Tähän kattaukseen kuului ehdottomasti Bubbles Champagne Flute- lasit, pientä naposteltavaa ja kauniita kynttilöitä. Pienten kakkulautasten alle laitoin pienet rottinkitarjottimet tuomaan näyttävyyttä ja rouheutta.Tällaisia kattauksia sain aikaiseksi, mitäs pidät? Ehkäpä saat niistä joitakin idoita omiin kattauksiisi. Ainakin meidän tytöt totesti kotiin tullessani, että miksen kata kotonakin noin! Ehkäpä pitäisi alkaa panostaa enemmän kattauksiinkin, silloin ruokakin maistuu paremmalta.
Kerronpa nyt teille vielä lisää Sisustuspuoti Helkkä Dreamsista. Tämä kertakaikkisen ihana liike löytyy Lappeenrannan Joutsenosta, noin 20 min. ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta. Liikkeen aukioloajat löytyvät liikkeen facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/helkkadreams/ . Ihana puodinpitäjä Heli on toiminut puodin pitäjänä jo monta vuotta, ja tilojakin on vaihdettu muutamaan otteeseen tilantarpeen kasvaessa. Kerron seuraavassa postauksessani lisää siitä, mitä kaikkea muuta liikkeestä löytyy hollantilaisen Riviera Maisonin tuotteiden lisäksi, mutta tässä teille muutama kuva itse Riviera Maisonin tuotteista:Puodista löytyy myös kattava tarjonta Riviera Maisonin akryyliastioita, jotka ovat todella käteviä varsinkin näin kesäaikaan. Näitä voi huoletta viedä terassille, pihalle, parvekkeelle, vaikkapa mökille tai asuntovaunullekin joutumatta pelkäämään, että ne menevät rikki.


Ihanan Sisustuspuoti Helkkä Dreamsin löydät siis Joutsenosta, osoitteesta Saimaantie 43. Ennen ostoksille lähtöä kannattaa tarkistaa liikkeen aukioloajatfacebookista . Seuraavassa postauksessani kerron, mitä kaikkea muuta ihanaa Helin puodista löytyykään! Olehan kuulolla, sillä tämä liike on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished