maanantai 30. huhtikuuta 2018

Panosta vai pihistä parvekkeen sisustuksessa?

Mehän muutimme tähän kerrostaloasuntoon loppusyksystä, joten parveke jäi täysin laittamatta tuolloin. Minulla olikin hyvin talven ajan aikaa suunnitella, millaisen parvekkeestamme haluaisin. Parveke on kovin pieni ja hyvin karu, joten se kaipasi kunnon ilmeen piristystä. Suuria linjoja miettiessäni mietin myös parvekkeen värimaailmaa. Olen kasvattamassa parvekkeelle vaalenpunaisia ja viinipunaisia kesäkukkia ja köynnöksiä, ja aion hakea puutarhalta muutaman vaaleanpunaisen pelargonian. Siispä yksi parvekkeen väreistä tulee olemaan vaaleanpunainen. Kukkaruukut ovat valkoisia, joten halusin tekstiileihin jotain raikasta ja päädyin raikkaaseen minttuun. Värimaailman päätettyäni olikin enää päätettävä, millaisella budjetilla voin parvekettamme somistaa. Niin ihana kuin olisikin omata suuren suuri budjetti, piti tämäkin muutostyö tehdä mahdollisimman edullisesti. Esittelenkin teille nyt kaksi samantyyppistä sisustusta, erilaisin budjetein.
Ensimmäisessä vaihtoehdossa tekstiilit ovat Riviera Maisonin Tea Towel My Favourite Place 10,95€, mintun värinen tyynynpäällinen Long Bay Pillow Cover blue  47,95€, vaaleanpunainen tyynynpäällinen Basic Bliss Pillow Cover pink  34,95€ ja mintunvärinen viltti Cap De Barbaria Throw green  69,95€.


Toisessa vaihtoehdossa on sama Riviera Maisonin keittiöpyyhe 10,95€, joka tulee terassipöydälle pöytäliinaksi. Sekä mintun värinen Majvillan Körsbärsdalen-tyynynpäällinen, joka maksoi Elloksella 20,95€, vaaleanpunainen kanvaasityynynpäällinen H&M.ltä 3,99€ sekä mintunvärinen Mysa-torkkupeitto Jotexilta 12,90€.


Päädyin tässä rahatilanteessa sisustamaan parvekkeemme pihistä-linjalla, ja sinne tuli 2 minttua tyynyä, 3 vaaleapunaista tyynyä, viltti ja keittiöpyyhe. Nämä kaikki tulivat maksamaan yhteensä 82,92€, tosin tuosta sain vielä aika lailla alennuksia, koska sekä Elloksella että H&M:llä oli aleja menossa silloin, kun tekstiilit tilasin. Sisätyynyt minulla olikin jo jemmassa ennestään. Ylemmän kuvan ihanat Riviera Maisonin tekstiilit olisivat tulleet maksamaan 281,65€. Toki tässä täytyy muistaa, että nuo Riviera Maisonin tekstiilit ovat taatusti paljon laadukkaampia kuin nuo halvemman budjetin tekstiilit, mutta niilläkin saa  minusta kivan ilmen parvekkeelle aikaiseksi. 
Toivottavasti sinäkin saat tästä ideoita, kuinka saman asian voi tehdä laadukkaammin ja kalliimmin tai edullisemmin, jos ei juuri sillä hetkellä ole varaa panostaa niin kovin. 
Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa Vappua! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished