sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kevät on alkanut, joten laitetaanpa pystyyn keväinen arvonta!

Ihanaa, viimein on kevätkuukauden ensimmäinen päivä! Aurinko paistaa kirkkaasti ja lämpimästi, linnut laulelee pihapuissa ja maassa alkaa olla jo asfalttiakin näkyvissä. Eipä siis ihme, että alkaa ajatukset mennä parvekkeen sisustamiseen. Siispä olikin mahtavaa, että SisustaUlkona.fi- verkkokaupasta löytyi aivan unelmien parvekkeen kukkalaatikot. Pitkin talvea etsin kauniita parvekelaatikoita, joihin mahtuisi kunnolla kukkia, ja joiden kastelu olisi helppoa. Nämä Lechuzan polyrottinkiset altakastelulaatikot ovat juuri sitä, mitä etsin!
Nämä minun ruukut ovat 80cm pitkiä, ja niihin tuli mukaan kaikki, mitä ruukussa tarvitsee: ruukussa on kaksi erillistä mustaa istutuslaatikkoa, jotka on helppo ottaa pois erikseenkin. Mukaan tuli myös salaojasoraa molempien sisäruukkujen pohjalle. Nämä Lechuzan ruukut ovat saksalaisia korkealaatuisia ruukkuja, jotka kestää niin uv-säteitä kuin pakkasiakin. Nyt laitoin ruukkuihin narsisseja, mutta kesän alkaessa istutan näihin köynnöskasveja, ja ensi talveksi voinkin laittaa nämä täyteen kanervia.


Lechuzan ruukkuihin on saatavilla erikseen myös kannakkeet, jotka tuntuivat niin ikään todella laadukkailta. Kannakkeet ruuvattiin alusruukkuun kiinni, ja toinen osa laitettin kaiteeseen kiinni. Huomioitavaa kuitenkin on, että myös kannakkeen alareunassa tulee olla tuki, jota vasten kannakkeen voi kiristää. Toisen ruukun kohdalla se ei ollut meillä ongelma, sillä ruukku tuli kukkaristikkoa vasten. Toisen ruukun toisen kannakkeen olisi voinut kiristää alla olevassa kuvassa näkyvään pystypuomiin, mutta toisen kannakkeen kohdalla ei sellaista ollut. Siispä aiomme ostaa vielä toisen ristikon, jotta saamme toisenkin ruukun kauniisti parvekkeelle. Kannakkeiden kiinnittämisestä on olemassa hyvä video täällä.


Entäpä sitten SisustaUlkona.fi, mitä sieltä löytyy? Ja entäpä se arvonta, jonka lupasin?
SisustaUlkona.fi on verkkokauppa, josta löytyy oikeastaan kaikkea, mitä tarvitset parvekkeen, terassin tai puutarhan sisustamiseen. Tuotteita löytyy sekä maalaishenkisten, merihenkisten että modernien ja design-sisustustavaroiden ystäville. Verkkokaupasta löytyy niin puutarhakalusteita, tekstiilejä, valaisimia, ulkoruukkuja kuin sisustustavaroitakin. Huomioi myös, että verkkokaupassa on menossa parhaillaan pääsiäisale, jossa saat -10% ostostesi loppusummasta 2.4.2018 asti, koodilla "E10".
Käypä verkkokaupan sivuilla täällä ja linkitä kommentteihin, mikä olisi sinun lempituotteesi SisustaUlkona.fi-valikoimassa. Tämän tehtyäsi nimittäin pääset osallistumaan Fermod Balad 25cm- valaisimen arvontaan! Tämä valaisimen mukana tulevalla 2 metrisellä usb-johdolla ladattava lyhty on helppo ottaa mukaan parvekkeelle, terassille tai vaikkapa piknikretkelle. Voiton osuessa kohdallesi saat valita valaisimen värin varastossa olevista väreistä. Kaiken kaikkiaan värejä löytyykin aikamoinen kavalkadi:Kuva: https://www.sisustaulkona.fi/

Arvontaikaa on viikko eli 8.4.2018 julistan täällä valaisimen voittajan! Onnea arvontaan! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished