sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Kuinkas tähän tultiin?

Olen pitänyt hiukan blogihiljaisuutta. Syy ei suinkaan ole ollut siinä, etten olisi halunnut bloggailla tai siinäkään, ettei aiheita olisi. Aiheitahan meidän perheessä riittää! Sairastuin kuitenkin joulun alla usean viikon kestäneeseen migreeniputkeen, joka vei voimat täysin. Ja viimein, kun sain hetken levätä ja sain samalla monta aihetta bloggaamiseen, nimittäin Ras Al Khaimahin auringon alta, kaaduin siellä viimeisenä iltana ammeesta noustessani niin, että oikea ranteeni on palasina. Bloggaaminen on  melko haastavaa vasemmalla kädellä, mutta yritetään!
Lomapostauksia saatte nyt vielä hiukan odottaa kuitenkin. Tulin kuitenkin piristämään teitä näillä keväisillä kuvilla, jotka sain meiltä napattua. Tällä viikolla vietettiiin Naistenpäivää, ja meidän perheen isi muisti kaikkia naisenalkujaan sekä vaimoaan kauniilla tulppaanikimpuilla. Olen viime aikoina aivan hurahtanut kukkien ja viherkasvien kasvattamiseen, ja nämä leikkokimput oli ihana yllätys! En millään malttaisi odottaa, että tulee kevät ja pääsen sisustamaan vihdoin parvekkeemmekin. Toivon saavani sinnekin aikaiseksi kunnon kukkaloiston.
Joko sinä olet ostanut tulppaaneja tai narsisseja alkavan kevään kunniaksi?
Seuraavaksi yritän tehdä niitä matkapostauksia. Joten jos haluat kuulla, onko Ras Al Khaimah näkemisen arvoinen paikka, millaisia pukeutumissääntöjä siellä on tai miten sujui ambulanssikyyti paikalliseen sairaalaan, pysyhän kuulolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished