torstai 29. maaliskuuta 2018

Ikä on vain numero, vai onko sittenkään?

Tänä vuonna vietettiin 25.3:tta palmusunnuntaita, mutta tasan 40 vuotta sitten se oli pääsiäislauantai, jolloin minä synnyin tähän maailmaan. Toden totta, nyt en voi enää sanoa olevani kolmissakymmenissä. Ehei, vaan, kuten eräs (miespuoleinen) vieraani sanoi: olen nyt tullut virallisesti keski-ikään! Tätä mieltä kuulema oli ainakin google, ja onhan sitä uskottava! Noh, ainakin sain viettää ihanan päivän astuessani muiden keski-ikäisten joukkoon. Päivään kuului hurjan paljon kukkaloistoa, josta olen ihan tavattoman onnellinen. Kukat tuo niin paljon iloa ympärilleen, vai mitä olet näistä lahjakukistani mieltä?
Koska oikea käteni on yhä kipsissä, en voinut leipoa kakkua kahveille. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä tilasin paikallisesta kahvilasta aivan mielettömän maukkaan suklaakakun. Voisin murtaa käteni useamminkin synttäreiden alla, hih!


Niin, mutta se ikääntyminen, onko se ikä oikeasti vain numero? Ainakin tahdon siihen vain uskoa. Tosin ei hurjasti mieltä ylennä, kun epikriiseissä lukeekin nuoren naisen sijaan rouva! Rouva on minun mielikuvissa 70-vuotias hienostonainen, joka kulkee turkispuuhka harteillaan, suuret helmet kaulassa ja pieni Fifi-villakoira sylissään. Ensi kerralla taidankin sanoa kirurgille, että muistakin kirjoittaa sinne teksteihin nainen, eikä rouva. Ja jos oikein saisi toivoa, niin kirjoita Nuori Nainen. Sillä sitähän tässä vielä ollaan, oikeastaan, nuoria!


Tänä vuonna jäivät pääsiäiskoristeet varastoon, sillä en pysty niitä yhdellä kädellä etsimään. Murtumien paraneminen on myös komplisoitunut (liekö se sitten yksi merkki keski-iästä??), joten kipujen keskellä ei ole kovasti intoa koristella kotia. Mutta ei haittaa, sillä saamme yhä ihailla tätä kukkaloistoa täällä. Näiden keväisten kukkien myötä toivotankin teille Oikein Ihanaa Pääsiäistä, olitte sitten niitä nuoria, keski-ikäisiä, rouvia tai herroja! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished