lauantai 15. heinäkuuta 2017

Upea regatta

Eilen saimme pihaltamme ihastella, kuinka vanhat laivat lipuivat Joutsenon satamaan ja tänään sitten pääsimme niihin tutustumaan. Tänään nimittäin Joutsenon satamassa oli Saimaan Alueen Wanhojen laiwojen 30-vuotis regattan avoimet ovet. En olisi voinut kuvitellakaan, miten toinen toistaan viehättävämpiä vanhoja laivoja satamaan oli saapunut. Meidän kaksostytöt olivat aivan haltioissaan. He aikovat kuulema isoina ostaa yhteisen laivan ja hankkivat niin kivat poikakaverit, jotka ohjaavat laivaa, jotta tytöt voi vaan rentoutua, hih!
Kuten kuvistakin näette, sää oli mitä mainioin. Laivoihin oli ilmainen sisäänpääsy, ja niitä pääsi tutkailemaan sisältä viimeisintä nurkkaa myöten. Moni laiva oli todella kaunis sisältäkin, ja hyvin voisin kuvitella meillekin tuollaisen vanhan kaunottaren. Muutamassa laivassa oli myös koiria, jotka selkeästi ovat tottuneet niissä viettämään aikaansa.
Tuolla vierähti nopeasti useampi tunti ja taas kerran sai huomata, mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa saattaa löytää ihan nurkan takaa! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished