maanantai 19. kesäkuuta 2017

Pelastusrenkaan uusi ilme

Sain muutama vuosi sitten mieheni veljeltä vanhan pelastusrenkaan, joka on roikkunut parvekkeemme seinällä alkuperäisasustaan siitä lähtien. Nyt kun viimein sisustin parvekkeemme, päätin tuunata tuosta renkaastakin paremmin tyyliin sopivan. Alun perin ajattelin päällystää koko renkaan köydellä. Kun olin jo köyttä kieputellut hyvän matkaa, aina toisinaan sitä kuumaliimalla kiinnitellen, tulin toisiin ajatuksiin. Päädyin sittenkin yhdistelemään maalia ja köyttä.
Eipä mennä kuitenkaan vielä asioiden edelle, vaan näytän teille ensin, millainen pelastusrengas oli alkuperäisasussaan. Tästä siis lähdettiin liikkeelle:


Ensiksi poistin renkaasta vanhat kiinnikkeet ja pyyhin sen pölyistä puhtaaksi. Jos olisin alunperin jo päättänyt maalata renkaan, olisin sen toki maalannut ennen köysien kiinnittämistä, mutta onnistui se homma toisinkin päin


Tällainen siitä sitten tuli:


Nyt se sopii hyvin parvekkeemme uudistuneeseen ilmeeseen. Renkaan alle laitoin vanhan ompelukonepöydän, jonka olen jo aiemmin tuunannut. Sen päälle tein merihenkisen asetelman niistä tykötarpeista, joita kotoamme löysin: Pelastusrengas pöytineen on keskellä parveketta. Toisella puolella avautuu oleskelualue, ja toiselle puolelle tulee luultavasti kasvien seuraksi valkoinen romanttinen rautainen pöytäryhmä, jos sen pihalta raaskin parvekkeelle tuoda. Kuten näette, parvekkeemme on pitkä, mutta viimein siitä on tullut myös kotoisa!Oli taas mukava huomata, että itse tekemällä ja tuunaamalla saa monenlaista mukavaa aikaiseksi! Ja budjetin ei tarvitse olla suuri, jotta voi uudistaa tilojen ilmeitä. Parvekkeen verhot ostin Ikeasta, 3,99e pari, köysi löytyi Biltemasta 7,49e/15m ja maalia, koukkuja ja koristeita löytyikin omasta takaa. Tuunaillaan siis toistekin! Nyt toivotan teille mukavaa kesäpäivän jatkoa! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished