torstai 15. kesäkuuta 2017

Parvekkeen uusi ilme

Olemme syksyllä asuneet tässä rivitalokodissamme jo neljä vuotta. Miten nopeasti vuodet ovatkaan vierähtäneet! Kodin ilme on ehtinyt muuttua jo totaalisesti siitä, mikä se oli vaikkapa kolme vuotta sitten, ja pihammekin on kokenut hidasta, mutta varmaa muutosta. Sen sijaan parvekkeemme on pysynyt suht koht samanlaisena kaiken aikaa. Parvekkeemme on koko huoneiston pituinen pitkä parveke, jossa on kaksi ovea, enkä ole oikein saanut kunnollista ideaa, kuinka saisin tehtyä siitä kodikkaan. Tänä kesänä päätin hankkia sinne kuitenkin kokomaton, ja niin... voi sanoa, että siitä se ajatus lähti! Maton myötä parvekkesta tuli heti kotoisampi, ja saman tien alkoivat ideat pursuta. Ajattelin sisustaa parvekkeesta hiukan merihenkisen, ylimääräisen huoneen.
Ensimmäiseksi parvekkeelle oli löydettävä kivat kalusteet. Olikin aivan mahtavaa, kun sain pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltani Veken kalusteeltaparvekkeelle uuden kesäkalusteryhmän, joka sopi sinne aivan täydellisesti! Minulle oli ehdottoman tärkeää, että kalusteet ovat polyrottinkia, sillä meillä on huonosti säilytystilaa talvisäilytystä ajatellen. Veken kalusteiden sivuilta oli helppo valita sopivat kalusteet, sillä polyrottinkikalusteet löytyivät omasta kategoriastaan. Seuraavaksi mietin, että kalustesetin olisi kiva olla sellainen, että siinä pääsisi istumaan useampikin ihminen.
Polyrottinkisohvat- kategorian alta löytyikin sitten tämä aivan ihana kalustesetti:Tämä Paris-polyrottinki sohvaryhmä on valmistettu tukevasta teräksestä, joka on punottu huoltovapaalla polyrottingilla. Pöydän lasi on karkaistua lasia, joka on sekä tyylikäs että turvallinen vaihtoehto lapsiperheisiinkin. Koska polyrottinki on uv-suojattua, ei se ajan saatossa haalene, mikä on mielestäni tärkeä asia. Olin myös iloisesti yllättynyt, että istuinpehmusteiden päällisosa on irrotettavissa pesuun. Ihastuin myös kovasti tämän sohvarhyhmän ilmaviin käsinojiin, jotka tuo ryhmän ilmeeseen mukavaa keveyttä. 


Seinälle laitoimme miehen vanhan olkihatun, ja ripustimme parvekkeelle myös ilmavat verhot.Heinäseivästikkaat ovat siirtyneet sisältä ulos.


Nyt meillä on oikein kotoinen, ihana parvekkeen toinen pääty, jossa voi sohvalla istuskellen ihastella tätä maisemaa


Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Veken kalusteiden sivut, jonne pääset tästä. Sieltä löytyy toki kesäkalusteita myös muista materiaaleista, jos et polyrottingille lämpene. Tilaaminen on helppoa ja tuotteet tulevat kotiinkuljetettuna sovittuna ajankohtana. Meillä on nyt monta kokemusta Veken kalusteista ja kaikki on toiminut loistavasti. Tämä Paris-sohvaryhmätuli kasaamattomana, mutta eipä tuo rakas mieheni tätä kauan koonnut. Sohvaryhmä on nyt myös hyvässä alennuksessa, ja mielestäni laadukkaan oloinen, joten voin suositella tätä lämpimästi muillekin! 


Kiitos vielä Veken kaluste avustanne parvekkeemme ilmeen muuttamiseen! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished