tiistai 9. toukokuuta 2017

Viherpeukaloa värjäämässä ja arvonnan voittaja

Niin hullusti tässä on käynyt, että meillä alkaa nurkka jos toinenkin täyttyä kesäkukkien taimilla! En olisi kyllä uskonut, että tässä vielä näin pääsee käymään, enhän ole koskaan ollut mikään viherpeukalo. Mutta tänä keväänä päätin, että nyt on viimein aika värjätä se peukalo kunnolla vihreäksi! Niinpä keittiön pöytää on siirrelty, lapsia varoitettu kaatamasta ruukkuja, ja mies valjastettu kantamaan kesäkukkamultaa säkki jos toinenkin kaupasta kotiin.


Siihen en vaan osannut varautua, että kevät olisi näin kylmä, joten esimerkiksi gladiolukset ovat ehtineet venähtää jo hurjasti pituutta ja


liljoissakin on jo nuppuja! Suurin osa taimista on onneksi vielä aivan pikkuriikkisiä, joten emme joudu aivan viidakossa elämään. Gladiolus-kuvassa näette muuten uusimman sisustusesineemme: tippatelineen ruokapumppuineen. Sen kanssa nyt sitten elelemme täällä, joten saahan se kuvissakin näkyä.
Nyt kuitenkin loppuu höpinät tältä erää, sillä ainakin kaikkia arvontaani osallistuneita viherpeukaloita kiinnostaa jo varmasti arvonnan voittaja, joten...


....tättärää, arvonnassa voitti Hillevi Joutjärvi! Olitkin jättänyt sähköpostiosoitteesi, joten laitan sinne vielä viestiä. Oikein paljon onnea sinulle!! Ja kiitos kaikille osallistuneille! Eiköhän tässä kevään mittaan päästä arpomaan muutakin, joten pysykää kuulolla! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished