lauantai 4. helmikuuta 2017

Riviera Maisonin kevättärpit

Monen Riviera Maisoniin ihastuneen lailla, tai kai meitä voisi hullaantuneiksikin kutsua, odotin uutta kevätmallistoa suurella innolla. Mikään ei piristä keskellä talven harmaita päiviä niin kuin uuden sisustuskevätmalliston tutkaileminen! Ja enpä tälläkään kertaa joutunut pettymään. En ole vielä nähnyt kuvastoa paperiversiona, joten jouduin tyytymään netin kuviin, mutta kyllä niitäkin oli ihana katsella. Katse vei tällä kertaa auttamatta turkoosin ja sinisen sävyihin, ja suureksi yllätyksekseni vaaleanpunainen ei niinkään houkutellut. Tänä kesänä meille taitaa siis rantautua jaden ja aquan sävyt valkoisen, ruskean ja harmaan rinnalle. Ja nehän sopivatkin kuin hattu päähän järvenrannalla olevaan kotiimme! 
Mihin sitten iskin silmäni? Aivan ensimmäiseksi ihastuin näihin raikkaisiin tekstiileihin. Nämä olisivat todella kaunis lisä valkoisessa olohuoneessamme, ja piristäisivät ilmettä kummasti, vai mitä?
Kesäisten tekstiilisävyjen rinnalle voisi tuoda muutamia kesäisiä, merellisiä koriste-esineitä, kuten Crab Sea Treasure Decorationin


tai nämä aivan ihanat Happy Anchor hurricanet


Myös näitä kauniin värisiä Rustic magical mint- kynttilöitä olisi ihana hankkia muutama koristeeksi


Olohuoneestamme on käynti takapihan terassille, ja uudesta kevätmallistosta löytyi aivan ihana kynnysmatto oven sisäpuolelle. Sekä teksti, että maton muoto ovat minusta kivoja:


Keittiöpöydälle en viitsi minkäänlaista kokonaista pöytäliinaa laittaa, sillä se likaantuisi alta aikayksikön. Tässä mallistossa ei ollut mielestäni mitään kivoja käytännöllisiä pöytätablettejakaan, mutta toki pöytätablettia voisi käyttää pienenä koristeliinana keskellä pöytää. Sitä en vaan vielä tiedä, kumpi näistä sävyistä olisi kivempi:


Onko teillä kylpyhuoneessa kaikki pyyhkeet samaa sävyä? Meidän pyyhkeet on vuosien varrella hankittuja, oikea värien ja kokojen sekamelska! Nuo uudet Aquan ja Jaden sävyt saivat minut taas suunnittelemaan kylpyhuoneemme uudistusta. Olisipa ihanaa hankkia kaikki avohyllyllä olevat pyyhkeet samansävyisinä, ja samaan sarjaan vielä kylpyhuoneen mattokin! Tällä konstilla saisi koko kylpyhuoneeseen aivan uudenalaisen, raikkaan ja pirteän tunnelman.Ja niinhän siinä aina käy, joka ikisessä mallistossa se kaikkein ihanin, täydellisin, mahtavin tuote on ehkä se kaikkein turhin. Mutta, mutta, mutta, miten upeasti tämä sopisikaan purjeveneen kaveriksi seinälle! Oih, tämä RR Lifebuoy saver olisi vaan niin ihana! 

Kaikki kuvat nappasin http://rivieramaison.com/, mutta toivottavasti kesään mennessä saan kuvailla näitä tai jotain muita uusia ihanuuksia kotonammekin. Haaveilla ainakin saa, se ei maksa mitään!
Oikein ihanaa, haaveiden täyttämää viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia :

  1. Pyyhkeet ovat tosi ihanan värisiä. Toi pieni matto olis meidän pesuhuoneeseen sopiva, väriltäänkin.Olis ns. kynnysmattona.

    VastaaPoista
  2. Kauniita ovat. JOtain RM:n tuotteita on meilläkin.

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished