perjantai 24. helmikuuta 2017

Lomaillen

Tänään lapsilla alkoi kauan kaivattu hiihtoloma. Aamulla lunta pyrytti oikein olan takaa, mutta iltapäivällä aurinko paistoi kauniisti kuin toivottaen lapsille mitä ihaninta lomaa! Meillä on viime viikot vietetty sairastupaillen, joten nyt pidämme kaikki sormet ristissä, että saisimme viettää lomaviikon terveinä nauttien. 
Niin ihana kuin lasten lomaviikko onkin, aiheuttaa se myös monissa kodeissa päänvaivaa. Miten vanhempien työkuviot saadaan järjestettyä, jollei ole talvilomapäiviä käytettävänä? Entäpä mitä kivaa sitä lapsille keksisi? Meillä ei sairaslomastani johtuen tarvitse työkuvioita miettiä - minä olen kotona miehen käydessä töissä koko viikon ajan. Sen sijaan päänvaivaa tuli kyllä miettiessäni, mitä puuhaa meille keksisin viikon ajaksi. Isojen lasten ystävät lähtevät lomamatkoille, joten heilläkään ei ole ystäväseuraa lomallaan.


Ei ole myöskään ihan helppoa enää löytää sellaista tekemistä, jossa viihtyy niin teini-ikäiset poika ja tyttö kuin tokaluokkalaiset tytötkin. Ihan toista oli siloin, kun kaikilla oli ikää yksinumeroisen luvun verran! Löysin kuitenkin Facebookista koko perheen talvitapahtuman, joka järjestetään Lappeenrannan satamatorilla laskiasissunnuntaina. Sinne taidamme ainakin mennä koko perheen voimin luistelemaan ja ehkäpä kokeilemaan napakelkkaakin. Muutoin lomapäivien ohjelma on vielä aivan auki. Luultavasti ne kuluvat ulkoillen, herkutellen ja leffailtoja viettäen. 
Miten te aiotte viettää hiihtolomaa tai olette sitä tällä viikolla viettäneet?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished