tiistai 7. helmikuuta 2017

Jäisiä tunnelmia...

Kävimme tänään tyttöjen kanssa katsomassa Onnelin ja Annelin uuden elokuvan, jonka jälkeen päätimme piipahtaa Lappeenrannan linnoituksessa. Olin kuullut, että Lappeenrannan Kuvataidekoulun oppilaat olivat tehneet linnoituksen alueelle jääveistoksia, ja olihan ne aivan pakko omin silmin nähdä. Ja kylläpä ne olivatkin upeita pimeässä pakkasillassa! Hiukan kyllä sormia palelsi kuvia ottaessa, mutta olin silti onnellinen, että minulla oli kännykkä matkassa mukana ja sain kuvia näistä upeista taideteoksista. On vaikea käsittää, että nämä ovat lasten tekemiä, vai mitä?


Kannattaa siis ihan ehdottomasti käydä näitä katsomassa, jos Lappeenrannassa käytte tai täällä asutte. Illan pimeydessä tunnelma linnoituksessa on taianomainen muutoinkin, ja nämä upeasti valaistut jääveistokset tulevat siellä hienosti esille. On mukavaa, että vaikka Lappeenranta tunnetaankin viihtyisänä kesäkaupunkina, tarjoaa se talvellakin kaikkea erilaista nähtävää ja koettavaa - niin meille paikallisille kuin turisteillekin. 
Näihin jäisiin tunnelmiin, mukavaa loppuviikkoa! 

4 kommenttia :

  1. Upeita ovat!! Ja muistelua kävin kurkkimassa..Sillai se sisustus muuttuu mielenkin muuttuessa..Ootko huomannut mitään muutosta vanhojen huonekalujen poiston jälkeen?

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished