tiistai 3. tammikuuta 2017

Uuden vuoden uudet tuulet ulko-oveemme

Sain joulun alla mukavan yhteydenoton X3 Shopin nuorilta yrittäjiltä. Tämä kolmen nuoren kuvaus yrityksestään oli todella inspiroiva - nyky-Suomessakin uskalletaan vielä yrittää! Ja vieläpä mahtavalla tuotteella! Ennen kuin kerron tästä lisää, niin annanpa yrittäjien itsensä kertoa yrityksestään: 
X3 Shop sai alkunsa saunassa. Olimme muuttaneet kolmen opiskelijan porukalla uuteen kämppään Espoon Laajalahteen. Muuton jälkeen yhtenä kysymyksenä oli päättää postiluukkuun tuleva teksti. Yksi meistä oli jo heti alkuun mennyt sanomaan isännöitsijälle, että oveen tulisi laittaa OPISKELIJA X3. Ei voi sanoa, että olisin ollut innostunut ideasta. Ainakin X3 pitää poistaa - sehän on naurettavaa, jos ovessa lukee noin! Silloin asia kuitenkin jäi, eikä oveenkaan kuulunut uutta tekstiä. Siinä luki vieläkin IMMONEN edellisen asukkaan jäljiltä. Jossain vaiheessa otin asian taas esille ja saimme yhdessä sovittua paremmasta tekstistä oveen. Siitä tulisi sellainen, että se kuvaisi paremmin meitä kolmea ja tuottaisi iloa myös vieraille. Päätin useasti tarttua puhelimeen ja soittaa huoltoyhtiöön. Lopulta kun sain sen tehtyä, se oli jo myöhäistä. Oveemme olikin ehtinyt ilmestyä OPISKELIJA X3. Turhautuneena tartuin ruuvimeisseliin ja kävin luukun kimppuun. X3 sai lähteä. Seuraavassa saunaillassa funtsin tapahtunutta ääneen ja sain idean. Mitä jos... joku muukin on tyytymätön siihen mitä luukussa lukee? Ja voidaanhan me tehdä nimikylttejä eri teksteillä, fonteilla ja logoilla! Just sellasiks ku ihmiset haluu!
Teksti lainattu suoraan X3 Shopin sivulta. 
Tuote, josta teimme yhteistyösopimuksen oli siis yksilöllinen nimikyltti ulko-oveemme. Kun muutimme tähän asuntoon, oli ovessa yhä edellisen asukkaan nimi. Useista pyynnöistä huolimatta sitä ei tultu vaihtamaan, joten mieheni muotoili nimikirjaimista Rantalinna. Nimi oli kuvaava, asummehan Saimaan rannalla, mutta liian usein sain ensimmäistä kertaa meille tuleville vieraille kertoa, että ovessamme ei sitten lue omaan nimeämme. Siispä olin erittäin innoissani saadessani vihdoin meidän nimen ulko-oveen - ja vieläpä niin, että saisin itse suunnitella fontin, mahdolliset logot ja itse tekstin!
X3 Shopin sivuilla on lukuisia eri vaihtoehtoja fonteiksi. Esimerkeiksi nappasin ruutukaappauksella teille muutaman niistä nähtäväksi:Lukuisten fonttien lisäksi voit itse valita tekstin, joka nimikylttiin tulee, sekä vieläpä logonkin.

Tämäkin kuva kopioitu X3 Shopin sivuilta

Näihin kaikkiin vaihtoehtoihin tutustuessani minulle syntyi idea täydellisestä nimikyltistä, joka kuvaisi juuri meidän perhettämme - kaksi aikuista ja neljä lasta. Entäpä miksi ovessa pitäisi lukea Tujunen, kun täällä asuvat Tujuset? Siispä kyltistämme tuli tällainen


En saanut kyltistä kauniimpaa kuvaa, kyltti kun on ulko-ovessamme, mutta olen siihen todella tyytyväinen. 


Täällä voit sinäkin käydä tutustumassa näihin upeisiin designeihein ja suunnitella juuri sinunlaisesi nimikyltti! Vielä kerran suuri kiitos X3 Shopinnuorille yrittäjille - toivon teille mahtavaa menestystä upean yrityksenne parissa! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished