perjantai 20. tammikuuta 2017

Saimaan rannalla sisustellen

Tuntuuko tutulta? Joulukuusi on kannettu pois, joulukoristeet pakattu jälleen laatikoihin odottamaan uutta joulua, ja jouluverhotkin vaihdettu taas tavallisiin verhoihin. Yht'äkkiä kaikki se joulun lämpö on kadonnut - yhtä pian kuin tulikin, ja koti näyttää kovin autiolta. Kun joulua laittaa kotiin jo marraskuun puolella, voi tammikuussa tuntua suorastaan virkistävältä saada vihdoin taas tilaa ja valoa ympärilleen. Mutta usein se voi tuntua hyvin kolkoltakin. Tänä vuonna minusta tuntui erityisen haikealta laittaa joulukoristeita pois, sillä olin rakentanut olohuoneemme uuden tyylin joulukoristeiden varaan. Toki tiesin jo niitä laitellessani, että ne tulisi korvata joulun mentyä jollakin muulla kivalla, mutta silti olin vähän hukassa ajatusteni ja suunnitelmieni kanssa.
Juuri oikeaan aikaan sain mukavan yhteistyösopimuksen Vaihmalan putiikinkanssa, ja siitä se ajatus taas kerran lähti lentämään! Jo viime talvena sain ajatuksen, mihin suuntaan haluaisin kotimme sisustusta viedä, ja nyt pääsin suuren askeleen siihen suuntaan. Asummehan Saimaan rannalla, joten mikä olisikaan luontevampaa kuin tuoda kotiinkin hiukan merihenkisyyttä, tai niin kuin me sitä kutsumme, järvihenkisyyttä. Viime syksyn lomamatkalta toin mukanani pienen majakan, ja nyt se sai seurakseen upean Riviera Maisonin purjeveneen, josta olen kovasti haaveillut. Tämä RM 48 Yacht on keräilijöidenkin suuri aarre, ja mielestäni se on kyllä kuin piste iin päälle olohuoneemme seinällä, vai mitä olet mieltä?


Veneen vierelle laitoin matkoiltani tuomiani meritähtiä.Toisella hyllyllä jatkuu sama meriaiheinen teema. Mies totesi nämä nähdessään, että enää puuttuu kesä! Niinpä!Vaihmalan putiikista löytyy vaikka mitä ihanaa sisustustavaraa. Heillä on valikoimassaan mm. Riviera Maisonin, Lexingtonin ja SeaClubin tuotteita aina piensisustustavaroista huonekaluihin. Verkkokaupasta saa myös tilata lahjakortteja, mikä on aina kiva idea läheiselle, jolle ei tarkalleen tiedä, mitä ostaisi lahjaksi.
Ja mikä mahtavinta, Vaihmalan putiikki lupasi teille lukijoilleni erityisen edun! Jokaisesta yli 50 euron arvoisen tilauksesta saat lahjan, jonka arvo on vähintään 9,50e. Tämän edun saa vain koodilla: OmanKodinOnnea. Nyt kannattaa siis käydä shoppailemassa täällä.
Nyt tuntuu, että alakerran sisustus alkaa olla viimein suht koht valmis. Vielä se vaatii ehkä pientä hienosäätöä, ja Riviera Maisonin uusi kevät/kesämallisto pitää sisällään kaikkea ihanaa, jolla voisin viedä tunnelmaa yhä enemmän veden äärelle. Haavelistalla on ainakin rottinkinen pelastusrengas tai hopeinen ankkuri. Kesää kohti mentäessä olisi myös kiva tuoda hiukan turkoosia väriä ruskean, harmaan ja valkoisen rinnalle, vaikkapa tekstiilein ja kynttilöin. Suunnitelmia ja haaveita siis täällä ainakin riittää, mutta otetaan nyt hetki ihan rauhassa vaan. Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished