lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulun odotuksesta

Enää viikko vuoden odotetuimpaan päivään! Missä vaiheessa teillä on jouluvalmistelut menossa? Meillä alkaa kaikki olla pian valmista. Kotia ei tänä vuonna koristeltu niin paljon kuin aiempina vuosina, sillä masennukseni on nostanut päätään taas oikein urakalla. Silloin on aina mentävä sieltä, missä aita on matalin. Välillä sitä on vaikeampi hyväksyä, toisinaan en asiasta jaksa juuri murhetta kantaa. Muutamia jouluastelmia olen tehnyt, ja nekin ovat ehtineet jo muutamaan otteeseen tässä matkan varrella muuttua ja vaihtaa paikkojakin. Pienten asetelmien tekoa rakastan yli kaiken! Joulukuusi meille tuli jo ensimmäisenä adventtina, ja se tuo aina mukavasti joulutunnelmaa valoineen ja koristeineen. Tytöillä on joululeikkejä menossa myös, joten Mailegin hiiruleille ja Sylvanian Familiesin väelle on väsäilty paketteja ja koristeita. Joka ilta päättyy kaksosten huoneesta kuuluvaan onnelliseen huokaukseen: enää xxxx yötä jouluun!
Selkeästi meidän joulun teemavärit on tänä vuonna hopea ja valkoinen. Ihan pikkuriikkisen punaista sekaan, ja siitä on meidän joulu tehty! 


Tänään on hyvä viettää laiska-lauantaita, ja kerätä voimia jouluviikkoa varten. Ensi viikolla sitten riittääkin taas touhua ja tohinaa! Tänään vain paistelemme torttuja, juomme glögiä ja rentoudumme. Siispä toivotan teille muillekin rentouttavaa viikonloppua! Joulu tulee joka tapauksessa, valmistautuu siihen suurella stressillä tai ei! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished