lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulumaa

Viime postauksestani onkin vierähtänyt jo tovi, ja joulukuukin on jo ehtinyt alkaa. Meidän olohuoneen, tai oikeastaan koko kotimme muutosprojekti alkaa olla loppusuoralla, ja toivottavasti pääsen pian tekemään siitä postauksenkin. Sillä välin halusin kuitenkin esitellä teille meidän tämän vuotisen joulukylämme, jonka rakensin olohuoneen seinällä olevan hyllyn päälle. Viime vuonna löysin nuo herttaiset kynttilämökit, ja tänä vuonna sitten kotiutui lapset katulampun alle laulamaan.


Jo Mallorcan matkalla oli tämä kylä mielessä, ja sieltä toin pienen punaisen auton, jonka katolle kiinnitin tuunaamani pikkukuusen. Pikkukuuset ovat aika kalliita askarteluliikkeissä, joten tilasin viime vuonna pikkuisia kuusia ebaysta, kymmenen kuusta maksoi 4 euroa. Ikävä yllätys oli kuitenkin melkoinen pakettia avatessa, sillä kuuset oli mustia! Kenties ne sopivat goottikodin jouluun, mutta minun makuuni ne olivat hiukan, tai noh, ei niin hiukankaan, synkkiä. Viime vuonna spraymaalasin kuuset hopeisiksi, mutta tänä vuonna vaihdoin värin vihreäksi ja tuputtelin vielä oksille tekolunta. 


Pikkukuuset sopivatkin nyt hyvin Riviera Maisonin suurempien kuusien kavereiksi, vai mitä? 


Onko sinulla joulukylää, ja pidätkö ylipäätään pienten asetelmien teosta? Vai koristeletko kotisi mieluummin suurilla, näyttävillä koristeilla? 

4 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished