perjantai 30. syyskuuta 2016

Vetimistä se ajatus sitten lähti...


Olen pikku hiljaa halunnut uudistaa kotimme ilmettä, ja nyt meidän alakerta näyttääkin jo aivan erilaiselta. Sain mukavan blogiyhteistyötarjouksen Domus Classican kanssa, ja siitä se ajatus sitten lähti! Domus Classica on perustettu sen jälkeen, kun yrittäjät huomasivat, kuinka vaikea oli löytää sopivia kunnostustarvikkeita heidän kunnostaessaan vanhaa 1910 vuonna rakennettua hevostallia kodikseen. Tämän huomion tehtyään he perustivat Metsäkylän navetan, joka myy vanhoja rakennustarvikkeita. Kaikkea ei kuitenkaan löydy käytettynä, joten Domus Classica tarjoaa uusia tarvikkeita, jotka soveltuvat nimenomaan vanhaan, mutta myös uuteenkin kotiin. Materiaalit ovat aitoja ja valmistustavat mahdollisimman alkuperäisiä.
Löysin Domus Classican valikoimasta aivan ihanat uudet vetimet olohuoneen senkkiin ja lipastoon, ja niiden ilme muuttui kertaheitolla!


Olen niin iloinen tästä alakerran muodonmuutoksesta! Uusien vetimien myötä maalasin lipaston ja senkin päälliset, ja sen jälkeen päätimme vielä tapetoida, ensimmäistä kertaa elämässämme, telkkarin taustaseinän.
Olen aivan rakastunut noihin Ines-vetimiin! Ne sopivat niin kauniisti hopeisten kynttiläjalkojen kanssa, ja piristivät laatikoston ja senkin ilmettä kovasti. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Domus Classican valikoimaan. Jos vielä joskus muutamme omakotitaloon, on tämä ehdottomasti suurin haaveeni sinne.

5 kommenttia :

 1. Niin kauniit lipastot ja vetimet.
  Ja muutenkin niin mahdottoman kaunis koti.
  Oikein hyvää alkanutta viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Viehättävä lipasto!!
  Juuri vastaavia meilläkin hakusessa, kun alkaa säilytystila loppumaan.
  Todella vaikea vain löytää kauniita lipastoja täällä.
  Yritänkin bongata kirppikseltä jonkun tuunattavaksi.

  Lempeää alkavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! ❤ Toivottavasti löydät kivan lipaston tuunattavaksi :)

   Poista
 3. Löysin blogisi ja lueskelein sekä katselin kuvia. Onpa mielenkiintoista. Käy sinäkin kurkkaamassa blgiani ja liity samalla lukijaksi. Laitan myös sinun blogisi lukulistalleni.
  Minut löytää myös Blogit.fi

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished