torstai 25. elokuuta 2016

Sisustusliike Dreamsissa shoppailemassa

Lupasin viime postauksessani kertoa, mihin tie Kouvolassa vei tällaisen sisustusharrastajan. No, ilman muuta kaupungin ihanimpaan sisustusliikkeeseen, Sisustusliike Dreamsiin! Vuonna 2013 perustettu liike sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa ja tarjoaa asiakkailleen ihastuttavan ympäristön unelmointiin ja sisustusunelmien toteuttamiseen. Liikkeen pitäjä Jessica on rempseä asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä. Olikin mukava saada kuvailla kauniissa liikkeessä samalla, kun Jessica kertoi meille liikkeestään.
Sisustusliike Dreamsissa on paljon eri merkkejä edustettuna. Oma lempparini on tunnetusti Riviera Maison, mutta myös Pappelinan kauniin sävyiset matot, Lene Bjerren ihanat saippuat, LuinSpan pehmetä pyyhkeet ja iki-ihanat Bukowskin nallet veivät sydämeni mennessään.

Liikkeessä oli Jessican mukaan melko autiota, kun kesän tuotteet on juuri myyty ja syksyn kuormat olivat vielä viime viikonloppuna saapumatta. Minulle kuitenkin riitti niin paljon ihasteltavaa, että vasta kotona kuvia selaillessa huomasin monta ihanaa tuotetta, joita en edes liikkeessä huomannut!


Hätä ei ole onneksi tämännäköinen, sillä Sisustusliike Dreamsilla on myös verkkokauppa, joka tarjoaakin elokuun loppuun asti yli 50 euron ostoksista ilmaisen postituksen! Jos siis et pääse Kouvolan kivijalkamyymälään, niin ei muuta kuin klikkaa itsesi tänne. Seuraavassa postauksessani kerron, mitä ihanaa minulle tarttui mukaan Sisustusliike Dreamsin valikoimasta.
Kiitos vielä kerran Jessica mukavasta päivästä liikkeessäsi! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished