maanantai 18. heinäkuuta 2016

Blogin uusi ilme

Vakituiset lukijani varmaan jo ehtivätkin huomata blogin uuden ulkoasun. Joka päivä tuntuu tulevan vielä muutamia pieniä juttuja, joita täytyy muokata, mutta pääpiirteissään muutokset on nyt tehty. Mielestäni tämä ulkoasu on mukavan raikas. Mitä sinä olet mieltä? Saa vapaasti esittää kritiikkiä, teitä lukijoita vartenhan näitä blogeja kirjoitellaan.

Muutosta tehdessä onnistuin hävittämään muutaman vanhan postauksenkin, kuinkas muutoinkaan! Ei sillä, ettei kaikkein vanhimpia postauksia huonolaatuisine kuvineen voisi hyvin poistaakin. Mutten ihan vielä raaski, kertoohan ne tarinaa siitä, mistä on lähdetty liikkeelle. Koska onnistuin poistamaan makuuhuoneestamme kertovan postauksen vuodelta 2013, laitan nyt tähän uudelleen kuvan makuuhuoneestamme. Se kun ei ole muuttunut vuosien varrella tippaakaan! Kai se olisi siis jo aika uudistaa tämänkin huoneen ilme, kun kaikkialla muuallakin muutoksen tuulet ovat aika ajoin pyörineet. Näillä mennään nyt kuitenkin edelleen:Etenkin alempi kuva on kovin epäselvä, mutten arkistoistani löytänyt parempi laatuista versiota, joten anteeksi siitä. 

Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille!

9 kommenttia :

 1. - Aivan ihana tuo makkari! *rakastui*. Blogin ulkoasu on kyllä raikas ja selkeä. Tykään :D.

  VastaaPoista
 2. Ihana makuuhuone teillä, 💖
  Blogisi uusi ilme on todella kiva ja raikas, tykkään!
  Mukavaa alkanutta viikkoa, 💖

  VastaaPoista
 3. Ihana makkari. Blogin uusi ilme on kyllä raikas, sopivan tyylikäs����
  E-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh.. Ei näytä nuita mun laittamia hymiöitä ainakaan mun koneella. Siinä oli/on naurava naama ja keltainen sydän :)
   E-R

   Poista
  2. Kiitos paljon E-R! :) Nämä nykylaitteet on sellaisia, ettei koskaan tiedä, näkyykö hymiöt vai ei! :D

   Poista
 4. Aivan ihanalle näyttää!
  Valoisaa viikkoa sulle, kaunokainen!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished