torstai 23. kesäkuuta 2016

Saimaan Angry Birds Activity Parkissa

Saimme viettää viime viikonloppuna mahtavan päivän Saimaan Angry Birds Activity Parkissa. Vaikka asumme melko lähellä Holiday Club Saimaan kylpylää, emme ole aiemmin tuolla puistossa käyneetkään. Toiste kuitenkin sinne ehdottomasti menemme, sillä puistossa oli tekemistä koko perheelle! Puiston ensimmäisessä kerroksessa on niin sanottu pienten alue, jossa on mm.leikkitelinemaailma, polkuauto- ja köysiradat. Siellä oli myös todella kiva Angry Birds- elokuvateatteri, jossa meidän kaksoset kävivät aina välillä keräämässä voimia ja katselemassa elokuvia. Siellä sai äitikin hetken huilahtaa.


Saimaan Angry Birds Activity Park on kahdessa kerroksessa, mikä oli todella mukava yllätys. Toisessa kerroksessa on space-teemainen maailma, josta löytyykin paljon tekemistä isoillekin lapsille. Meidän teinitkin hyppivät innoissaan BagJump-patjalle, kävivät isin kanssa laukomassa jääkiekkolämäripaikalla ja lautailemassa Scooter-alueella. Minun ehdoton lempijuttuni oli laserrata, jossa oli aikuisellekin haastetta.Päivärannekkeella puistossa saa olla koko päivän, mikä on tosi kiva juttu, sillä tekemistä tuolla riitti! Aika kului vauhdilla, mutta kaiken touhun jälkeen koko sakilla oli kova nälkä. Menimmekin Angry Birds Activity Parkin jälkeen Saimaan kylpylän O´Learys-ravintolaan syömään mahat täyteen. O´Learys on amerikkalaistyylinen sporttibaari, josta saa kaikkea ihanaa amerikkalaista herkkua burgereista ribseihin, kuten myös minun rakastamaa texmex-ruokaa. Kyllä olikin ihanaa herkutella oikein mahdan täydeltä mukavan puistopäivän jälkeen!
Voin kyllä lämpimästi suositella Saimaan Kylpylän Angry Birds Activity Parkia, olet sitten kylpylälomalla tai käyt vain päiväreissulla, kuten me teimme.  Tämä päivä oli meidän perheelle aivan ikimuistoinen, kiitos vielä kerran Holiday Club Saimaa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished