perjantai 6. toukokuuta 2016

Roosaa pitsitunnelmaa ja alekoodia

Tytöt valittiin valokuvaaja Suvi Häyrisen "Ainutlaatuiset"-valokuvaprojektiin, johon Suvi kuvaa erityislapsia. Kuvaukset on tämän kuun lopulla, ja tytöt odottavat niitä todella kovasti. Kuvaukset on sään salliessa tarkoitus toteuttaa ulkona, ja halusin tytöille kuviin herkät, kauniit mekot. Olikin ihanaa, kun verkkokauppa Pitsidiiva tytöille sellaiset lähetti! Jeanne d´Arc Livingin Petite- malliston vaatteet ovat meille jo ennestään tuttuja, ja ne ovat kerta kaikkisen kauniita. Nyt tytöt saivat kauniin puuteriroosan sävyiset Sweet Dreams-mekot, jotka ovat paitsi todella kauniit ja herkät, myös aivan ihanan pehmoiset. Eipä siis ihme, että ne olisi pitänyt saada päälle jo heti sovituksen jälkeen! 
Pitsidiivan puodista löytyy myös paljon, paljon muuta ihanaa pienille prinsessoille! Verkkokauppa on erikoistunut vintagetyylisten lastenvaatteiden, asusteiden ja lelujen myyntiin, ja he myös vuokraavat rekvisiittaa valokuvauksiin. Sain myös Pitsidiivan ihanalta Tainalta kuulla, että heille on tulossa ihan pian luonnomateriaalisia vintage/kartanotyylisiä lastenvaatteita ja asusteita, ja valikoima laajenee koko ajan. 
Tytöt saivat myös nuo kuvissa näkyvät ihanat ruusukepinnit mekkojen mukana, ja Pitsidiivasta löytyykin toinen toistaan ihanampia pantoja, ruusukkeita, hiuskoruja ja pinnejä somistamaan kauniita asuja! 


Nyt kannattaa käydä tutustumassa Pitsidiivanpuodin mahtavaan valikoimaan, sillä he lupasivat lukijoilleni 15% alennuksen koko valikoimastaan! 
Koodilla AINUTLAATUINEN saat tuon -15% alennuksen elokuun loppuun asti. 
Joten kipin kapin tänne ostoksille

Vielä kerran suuri kiitos Pitsidiivalle ihanista mekoista!

5 kommenttia :

 1. Todella kauniit mekot tytöillä. Ja tytöt niin valokuvauksellisia.
  Olen yhden 1.3- vuotiaan tytön mummu, vois käydä katsomassa onko siellä vaatteita niinkin pienille.
  Hyvää viikonloppua ja äitienpäivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Kyllä siellä näytti olevan vaikka mitä ihanaa ihan pienillekin! Oikein ihanaa äitienpäivää sinullekin!

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished