lauantai 30. huhtikuuta 2016

Valokuvanäyttelyä pystyttämässä

Eilen oli rankka, mutta upea päivä. Olenkin täällä kertonut, että kuulun Leijonaemot ry:hyn, joka on pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten vanhempien vertaistukiyhdistys. Yhdistyksellä oli viime vuonna 10-vuotis juhlavuosi, jonka yhteydessä toteutettiin valokukilpailu. Kilpailukuvista pystytettiin valokuvanäyttely, joka on kiertänyt ympäri Suomen. Nyt näyttely rantautui myös tänne Lappeenrantaan, ja olimme eilen sitä toisen Lappeenrannan vertaisryhmämme vetäjän ja mieheni kanssa pystyttämässä Kauppakeskus Iso-Kristiinaan. Oli siinä aikamoinen urakka, mutta saimme hienon näyttelyn aikaiseksi! 
Näyttelyssä on kaikkiaan 24 koskettavaa kuvaa, jotka kuvaavat hyvin erityislapsiperheiden arkea iloineen ja huolineen. Minulta näyttelyssä on kaksi kuvaa esillä, sillä tulin toisella kuvallani kilpailussa toiseksi ja toisesta kuvasta sain kunniamaininnan.


Näyttelyn viralliset avajaiset on 2.5. illalla, ja tuossa kutsuvierastilaisuudessa minun pitäisi pitää puhe. Hiukan se jo jännittää! Näyttely on kokonaisuudessaan esillä Iso-Kristiinassa entisen Isku-olohuoneen tiloissa 2.-29.5. aina kauppakeskuksen aukioloaikoina. Kannattaa ehdottomasti käydä tuo katsomassa, jos Lappeenrannassa päin liikutte!Tällainen vappuaaton postaus tällä kertaa! Oikein hauskaa Vappua kaikille! 

2 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished