keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Up in the air

En voi sanoa, että tämän tein tänään, sillä tähän askarteluun meni päivä jos toinenkin. Mutta sen voin sanoa, että tänään tämä viimein valmistui, kaksosten huoneeseen uusi koriste! Nyt pääsevät Mailegin hiirulaiset ilmojen tielle! 
Työläin vaihe tässä oli ilmapallon päällystäminen. Päällystin ilmapallon sanomalehtipaperin paloilla, jotka sivelin vesiliisteriseoksella. Kaikkiaan näitä kerroksia oli laitettava kuusi, jotta pallosta tuli tarpeeksi jämäkkä. Jokaisen kerroksen jälkeen pallon oli kuivuttava vurokausi, joten tämä askartelu koetteli tällaisen malttamattoman askartelijan hermoja. Päällystämisen jälkeen tein pallon alapuolelle reiän ja maalasin pallon valkoisella maalilla. Sen jälkeen laitoin palloon koristeiksi kangastilkkuja, naurua ja nappeja. Painoiksi laitoin vanhoja viinipullon korkkeja. Koriksi löysin vanhan kukkasomistekorin, johon liimasin narua. Kuumaliima oli tässä hyvä valinta, joskin usein meinasi näpit palaa! Mutta valmista tuli kuitenkin! 


Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! 

10 kommenttia :

 1. Oi, kuinka ihana <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kiva, vois luulla että on ostettu, hyvin olet tehnyt.
  Kivan näköisesti hiiret kurkistaa korin laidan yli.
  Hyvää loppu viikkoa sinne. <3

  VastaaPoista
 3. Ihastuksesta innoissani!
  Voi, poikani on ehkä jo liian iso tuollaiseen, mutta jos äiti silti askartelisi sellaisen...
  Niin sievä ja hiirulaisille juuri sopiva!

  Keväistä loppu viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Susanna! ❤ Hyvin tuollainen voisi leijailla muuallakin kuin lastenhuoneessa, joten ei muuta kuin askartelemaan! :)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished