perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pienten koululaisten onnea

Meidän pienet kaksostyttöset ovat jo ekaluokkalaisia, ja kyllähän heillekin piti saada hiukan isojen tyttöjen huoneen tunnelmaa pikku hiljaa. Maalasimme heidän huoneen yhden seinän Teknoksen  mintun värisellä maalilla, jolla saimme kivasti kontrastia tyttöjen uuteen koulupöytään. Aivan mahtavan koulupöydän löysimme Veken kalusteista, heidän kanssaan olen aiemminkin tehnyt yhteistyötä. Halusin löytää tytöille työpöydän, jossa on tilaa piirtää ja tehdä läksyjä, mutta joka ei olisi turhan suuri. Tuoleiksi olin jo valinnut hyvin kevyet puutuolit, jotka eivät vie liikaa tilaa syvyyssunnassakaan. Tämä löytämäni Trend-työpöytä on aivan täydellinen kahdelle lapselle! 
Pöytä on hyvin pelkistetty ja moderni, ja kevyen ulkonäkönsä vuoksi se sopii mielestäni hyvin kaksosten huoneeseen, jossa on kuitenkin rajallisesti tilaa kahdelle lapselle. Pöydässä on kaksi suurta vetolaatikkoa kiskoilla, ja niihin tytöt innoissaan laittelivat tärkeimpiä papereitaan ja vihkojaan. Molemmilla on oma laatikko, jossa voi säilyttää aarteitaan. 
Toimitus Veken kalusteista toimi jälleen kerran nopeasti ja vaivattomasti. Pöytä tuli kotiovelle asti muutamassa päivässä, ja vaikka pöytä olikin itse kasattava, onnistui se helposti. Heillä onkin nyt monenlaisia työpöytiä hyvässä alennuksessa, joten käy ihmeessä kurkkaamassa täältä, löytyisikö teidänkin tarpeisiin sopivaa pöytää heiltä. Kiitos vielä kerran Veken kaluste! 

Koko huoneen muutoksen näette seuraavassa postauksessani. Se oli tarkoitus tehdä ensi viikolla, mutta voi olla, että joudutte odottelemaan hiukan kauemmin, sillä toinen kaksostyttösistä lähtee taas ensi viikolla Lastenklinikalle leikkaukseen. Meille saa taas siis lähetellä suojelusenkeleitä lainaan, otamme ne mielellämme vastaan!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia :

 1. Tosi simppeli pöytä, kaikki tarvittava kahdelle, eikä tosiaan vie liikaa tilaa.
  Aurinkokujalta lähetän suojelusenkelin pienen tyttösi suojaksi leikkauksen takia. <3
  Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤ Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished