maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kotona jälleen!

Nyt on Helsingin reissu heitetty ja pieni pääsi kotiin toipumaan. Leikkaus meni onneksi hyvin, vaikka se toki oli taas fyysisesti rankka tytölle ja henkisesti rankka äidille. Onneksi yksi ystäväni oli järjestänyt meille aivan mahtavan yllätyksen ennen leikkaukseen menoa, ja pääsimmekin yöpymään Omenahotellissa ennen sairaalaan siirtymistä. Oli oikein luksusta päästä sujahtamaan hotellin puhtaisiin lakanoihin ja nukkua vielä hetki pehmeässä sängyssä ennen sairaalasänkyyn ja patjalle siirtymistä. Ystäväni blogipostauksen tästä keikasta voit käydä lukemassa täältä.

Kyllä pienen kipeän lapsen sairaalasängyn vieressä nukkuminen saa aina arvostamaan entistä enemmän omaa kotia. Meitä kävi muutama ihana ystävä Lastenklinikalla katsomassa, ja he toivat niin tyttöselle kuin äidillekin ihania piristyshetkiä. Eräs rakas ystäväni toi minulle sairaalaan aivan ihanan yllätyksen, Guessin laukun, jolle hänellä ei ole enää käyttöä! Tätä olemme nyt tyttöjen kanssa ihailleet pitkin eilisiltaa. Kiitos vielä kerran ystävä rakas!


Toinen ystäväni toi meille suklaata, tytölle Kinderiä ja äidille ihanaakin ihanampia Leonidaksen suklaita, jotka ovat kuin pieniä leivoksia! Näitä syödessä voi kuvitella olevansa Pariisin pienessä suklaapuodissa!Toki reissuumme kuului paljon itkua, kipuja ja pelkoja, mutta onneksi ne on nyt takanapäin tältä erää. Nyt parannellaan leikkaushaavoja rauhassa ja odotellaan, että jäät lähtisivät järvestä ja saisimme kuunnella laineiden liplatusta. Sen verran tiheään jo tie vie takapihan terassille, että sidoin verhot oven edestä pois. Heti tuli koko olohuoneeseen kesäinen tunnelma!


Tällainen aiheesta toiseen pomppiva kirjoitus tällä kertaa, toivottavasti jaksoit lukea loppuun! 
Oikein ihanaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia :

 1. Voi että miten ihania ystäviä sulla on!Ei ne teot tarvitse isoja olla tuollaisella hetkellä, että ne tuovat piristystä.
  Toivottavasti sielä toipuminen sujuu hyvin<3

  VastaaPoista
 2. Hienoa kun kaikki sujui sairaala reissulla hyvin. Melkoisia koettelemuksia teillä. Voimia koko perheelle ja paranemisia pienelle potilaalle.

  Hyvää kevättä !

  t: Tiina

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished