tiistai 19. huhtikuuta 2016

Friends from the start...

Sain joku aika sitten oikein mukavan yhteydenoton Tarrat24.fi - verkkokaupasta, josta saisin itse valita tai suunnitella, millaisen tarran tai tarroja haluaisin. Siinäpä sitä olikin suunniteltavaa, sillä valikoima Tarrat24.fi-sivulla on melkoinen, aina sisustustarroista auton puskuritarroihin ja kaakelitarroista mainostarroihin. Lisäksi samaan yritykseen kuuluu Tarratar, joka on sisustustarroihin erikoistunut verkkokauppa. 

Koska mielessäni on ollut jo pitkään kaksosten huoneen ilmeen muutos, aloin suunnitella heidän huoneeseen sopivaa tarraa. Tarrat24.fi- liikkeestä minulle kerrottiin, että jollen löydä juuri sopivaa tarraa heidän valikoimastaan, käyttävät he shutterstockin kuvapankkia, jossa on kymmeniä tuhansia kuvia. Ja mikä parasta, voisin jopa suunnitella kuvan alusta asti itse! Aihepiirin päätettyäni aloin etsiä sopivia kuvia ja löysin sitten keijukuvia, joita toivoin vielä muokattavan halutunlaisiksi. Ja kaikki muokkaukset olivat mahdollisia! Niinpä sain kerrankin juuri sellaisen tarran, jonka olin itse kuvitellut tyttöjen huoneen seinälle. Kuvien väliin halusin vielä runon, jonka olen löytänyt pinterestistä jo aikoja sitten, ja joka kuvaa kaksosten suhdetta mielestäni hyvin.


Tarrat tulivat suurissa arkeissa, joista ne oli helppo leikata sopivan kokoisiksi paloiksi. Asentaminen oli todella helppoa, sillä tarrakalvo, jossa asennettavat tarrat olivat, oli sopivan paksua ja jämäkkää. Tarrat myös kiinnittyivät vasta maalatulle seinälle oikein hyvin. Tytöt tykästyivät uuteen seinäänsä todella kovin! Huoneen muutoksen myötä siirsimme tyttöjen sängyt vierekkäin parisängyiksi, sillä näin ne vievät vähemmän tilaa, ja toisaalta tytöt saavat toisistaan turvaa nukkuessaan kylki kyljessä aivan kuin kohdussa aikoinaan. Nyt heistä kuulema tuntuu, että ovat aivan kuin yökylässä aina!Hyllyn päällä on kaikki tärkeät Bukowskin pehmot ja Mailegin suuri pupu


Hyllykön vieressä matkalaukkujen kanssa on Eevin sairaalaan saama jättinalle, joka sai samantien nimen Kaapo


Tähän satumaailmaan sopii todella hyvin nuo seinätarrojen keijut, jotka saattelevat perhosia matkaan. Nämä keijut ovat kuulema Eevi ja Iina, friends from the start.Suuri kiitos vielä kerran Tarrat24.fi! Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa sekä heidän, että Tarratarin valikoimaan! Ja jos kummastakaan et löydä mieleistäsi tarraa, voit sinäkin tilata juuri sellaisen tarran kuin haluat. Shutterstockin valikoima tuntui aivan rajattomalta. Toimitus Tarrat24.fi:stä on todella nopeaa ja yhteydenpito sujuvaa, joten voin suositella heitä oikein lämpimästi.

5 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished