keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tennarit jalkaan ja menoksi!

Vaikkei viime päivinä ole näkynytkään aurinkoa, niin kevään tuntua on tuonut räntäsade, joka on sulattanut paikka paikoin asfalttiakin näkyville! Niinpä täällä aletaan jo tosissaan varautua kevään tuloon, ja ennen kaikkea mielessä on lasten kevättamineiden hankinta. Olikin aivan ihanaa, kun saimme Pikkujaloista valita kaksosille kevätkengät. Pikkujalat on kotimainen laadukkaiden kenkien verkkokauppa, josta löytyy kenkiä koosta 17 aina muutamiin aikuisten kenkiin saakka. Heidän valikoimiinsa kuuluu mm. Arauto Rap, Angulus, Bisgaard ja Converse. Liike kertoo nettisivuillaan postittavansa lähetyksiä jokainen arkipäivä, ja se kyllä piti paikkansa, kengät tulivat muutamassa päivässä lähipostiimme. 

Valitsimme tytöille kevääksi Bisgaardin ihanan pehmeät nahkatennarit. Tennarit ovat ihanaa kimaltelevaa nahkaa, ja kenkien sivussa oli kivana yksityiskohtana tähti. Vaikka tennareissa on nauhat, niin erittäin tärkeänä yksityiskohtana niissä on myös sivussa vetoketju, mikä helpottaa niiden pukemista. Nahka niissä todella pehmeää, ja tytöt olisivat halunneet jättääkin ne saman tien jalkaan! 

Kiitos vielä Pikkujaloille mahtavista tennareista! Käykää muutkin ihmeessä kurkkaamassa Pikkujalkojen mahtava valikoima, joka löytyy täältä.

4 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished