maanantai 22. helmikuuta 2016

Voimaa vertaisista

Lähdimme meidän Lappeenrannan Leijonaemoryhmän kanssa viikonlopuksi rentoutumaan Haikon kylpylään. Itse kylpyläosasto oli edelleen remontissa, mutta saimme kuitenkin nauttia Haikon kartanon upeasta tunnelmasta, ja rentoutua oikein kunnolla. En ole aiemmin käynyt Haikon kartanossa, joten oli upea kokemus nähdä kartano livenä. Meille sattui melkoinen pyrykeli koko viikonlopuksi, joten ulkokuvista tuli hiukan sumuisia, mutta toivonkin vielä pääseväni tuonne uudelleen vaikkapa kesäaikaan. Seuraavalla kerralla aion ottaa kunnon kamerankin mukaan, nyt nappasin kuvat vain pokkarikamerallani, mutta ehkä pääsette näistä tunnelmaan kuitenkin.


Meidän huoneet olivat halvimpia mahdollisia, joten ne olivat erillisessä kylpylärakennuksessa ja hyvin yksinkertaisia. Kartanon puolella tarjoiltiin kuitenkin aamiainen, jota oli ihana saada nauttia aivan rauhassa. Kartanossa kävimme myös kurkkaamassa upeisiin saleihin.
Lauantaipäivän vietimme ihanaa Vanhaa Porvoota kierrellen. Sää ei tosiaan ollut mitä mainioin, mutta ei se tunnelmaa pilannut kuitenkaan.

Kyllä teki hyvää saada viettää kokonainen viikonloppu muiden erityislasten äitien kanssa jutellen, syöden hyvin ja rentoutuen! Toivottavasti pääsen vielä joskus uudelleen Haikon kylpylään, ja pääsen myös kokemaan itse kylpylänkin!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikkoa! 

10 kommenttia :

 1. Vertaistuessa on aina voimaa ♥ Ja toisaalta myös vapaaviikonlopussa silloin tällöin. Me käytiin samoissa maisemissa miehen kanssa viime kesänä. Ihastuin Vanhaan Porvooseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin vertaistuesta kuin vapaista viikonlopuista saa paljon voimaa! :)

   Poista
 2. Oi,että onpas ihania kuvia. Mulla myös haaveissa päästä tuonne Haikon kartanolle kesällä=) Nuo vertaistuki ryhmät on kyllä ihan mahtavia!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat!
  Vertaistuki on voimaannuttavaa ja poissaolo omista ympyröistä hetkeksi piristää kummasti:)

  VastaaPoista
 4. Kuvasi on niin kauniita, että melkein toivoisi niiden olevan vähän isompia? :) Saako niitä isommaksi vai onko toive ihan pöljä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ❤ Pitää kokeilla, kestääkö lataus kovin kauan, jos suurennan kuvia :)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished