lauantai 9. tammikuuta 2016

Muutosten tuulia

Tyttöjen huoneessa on käynyt muutosten tuulet niin kuin blogin ulkoasussakin. Tytöt halusivat ehdottomasti luopua kerrossängystään, sillä heille on tärkeää saada nähdä toistensa kasvot heti aamulla herätessään. Iina minulle sanoikin napakasti, että ethän sinä äiti voi tietää, miltä tuntuu, kun ei voi nähdä kaksossiskoa heti herättyään, vaan pitää katsella sängyn pohjaan! No, enhän minä voikaan sitä tietää, mutta sen tiedän, että koululaisten sängyt meille nyt tuli, ja pienet prinsessat ovat onnessaan! 


Vanhan valkoisen yöpöydän tuunasin tyttöjen huoneen värimaailmaan sopivaksi:Bukowskin ihanat nallet on kasattuna hyllykön päälle, ja hyllykössä on kaikenlaisia aarteita:Seinällä on tyttöjen tähänastisen elämän suurimmat elämykset ikuistettuna julisteiksi:


Näihin pinkkeihin tunnelmiin toivottelen teille hyvää viikonlopun jatkoa! 

21 kommenttia :

 1. No onhan se ihana nähdä rakkaan siskon kasvot, heti silmien auettua <3
  Kovin kaunista olet taas saanut aikaan, kyllä tuolla vaan viihtyy.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on huone, näin mummunkin näkökulmasta. Tervetuloa kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
 3. Suloiset värit ja huone kuin prinsessasaduista!
  Onhan se tärkeää nähdä rakkaan siskon kasvot heti herätessään!
  Kaunista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytöt itsekin totesi, että tämä on prinsessahuone:)

   Poista
 4. Huippusuloista! Ihana huone ja voi miten herkkistä että siskot haluavat nähdä toisensa <3

  VastaaPoista
 5. Hei ja todella ihana muutos saatu siellä aikaiseksi =) miten suloista kuulla että siskokset niin läheisiä toisilleen =)

  minkäs ikäisiä teidän lapsukaiset ovatkaan? ja minua kiinnostaa myös kovasti teidän talon huoneluku, onko kaikille lapsukaisille omat huoneet mahdolliset vai jakavatko myös tulevaisuudessa? jos joo niin ilmeisesti yhteinen huone järjestely on sujunut hyvin, ilman suurempia riitoja? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos heitsu! :) Tytöt on nyt 7-vuotiaita, ja heillä on ollut yhteinen huone aina siitä asti, kun toinen kotiutui sairaalasta 14kk:den ikäisenä. Toisinaan tulee yhteenottoja, kun toinen on paljon suurpiirteisempi persoona kun toinen, mutta toisaalta tytöt ovat identtisiä kaksosia, joten side on vahva. Meillä on myös 2 vanhempaa lasta, ja heillä on omat huoneet. Meillä vanhemmilla on lisäksi makuuhuone, joten kaksoset tulee jatkossakin jakamaan huoneensa. Saas nähdä, vieläkö se on tulevaisuudessa jaettava sermillä, sen näkee sitten :)

   Poista
 6. Todella kaunis ja suloinen isojen tyttöjen huone ! <3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished