sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Esiteinin huoneenmuutos

Olemme pitkin syksyä ja alkutalvea suunnitelleet esiteinin kanssa, miten muuttaisimme hänen huoneensa ilmettä. Viimein saimme loistavan idean, ja kun Teknokselta tarjottiin tähän mahdollisuus mahtavien maalien myötä, laitoimme mieheni kanssa hihat heilumaan! Huone kokikin niin mahtavan muodonmuutoksen ja ilmeen piristyksen, että tekisi mieli maalata kaksosten huonekin jollakin pirteällä sävyllä. Ennen kuin paljastan teille lopputuloksen, niin muistellaanpa vielä, millainen meidän 11-vuotiaan tyttösen huone oli aiemmin:Pariisi-teemaa emme hylänneet edelleenkään, mutta huone sai nyt uuden sävyn myötä uuden värimaailman ja tyylikkyyttä aimo annoksen. Päätimme maalata kaksi suurinta seinää mintun värisiksi. Maaliksi valikoitui Teknoksen maalisävy T1233, joka olikin aivan nappivalinta. Maali oli vesiliukoista Biora 20 puolihimmeää maalia, jota oli todella helppo maalata. Päällemaalattavissa se oli jo kahden tunnin kuluttua, joten saimme koko maalasurakan tehtyä yhden iltapäivän aikana! Kulutuksen kesto Biora 20 maalilla on hyvä, mikä on juuri sopiva makuuhuoneeseen.


Huoneessa oli aiemmin kaikki huonekalut valkoisia, mutta halusin nyt luoda kontrastia maalaamalla avohyllykön mustaksi. Hyllykön maalasin ensin Teknoksen Futura Agua 3- tartuntamaalilla, joka oli jo valmiiksi sävytetty mustaksi sävykartan sävyllä T1384. Sen verran vähän olen vielä maalaillut, etten olisi itse tajunnutkaan pyytää pohjamaaliakin valmiiksi sävytettynä! Pohjamaalin päälle maalasin puolikiiltävällä Futura Aqua 40 kalustemaalilla. Vaikka tartuntamaali olikin mustaa, oli hyllykkö hyvä maalata kahteen kertaan. Sen verran mukavasti hyllykön maalaaminen sujui näillä maaleilla, että tekisi mieli sutia muitakin huonekaluja mustaksi!

Eiköhän nyt ole jo aika paljastaa koko huoneen uusi ilme, tässäpä meidän Pariisi-teemainen esiteinin huone nyt on:


Seinällä roikkuu tytön vanha Pariisi-henkinen mekko. Tein myös tekstitaulun, joka sopii huoneen tyyliin:
'

Vuodetekstiilit ovat myös samaa värimaailmaa

Hyllykössä on tyttären tärkeimmät aarteet, Victoria's Secretin ihanat vartalotuoksut, kuten myös muita tuoksuja ja meikkejä. Niin se vaan on vanhin tyttö jo kasvanut nukkeleikeistä pois! Suuri kiitos vielä kerran Teknokselle tämän muutosprojektin mahdollistamisesta!  

Näihin pariisilaistunnelmiin, Au revoir! 


8 kommenttia :

 1. Ihana. Huomattavasti paremman näköinen kuin ennen. <3

  VastaaPoista
 2. Upea! Nyt se on selvästi nuoren naisen huone, wau! ♡

  VastaaPoista
 3. Upea! Nyt se on selvästi nuoren naisen huone, wau! ♡

  VastaaPoista
 4. Kaunista tuli! Oliko tuo hyllykkö millainen ennen maalausta? Onko se mitä materiaalia? Minä haaveilen meidän sängyn maalaamisesta, mutta en ole vielä arvannut ryhtyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se oli sellaista kiiltävää kalustelevyä, mitä nykyään kaikki kalusteet on. Eli kaikkein hankalin maalattava, mutta onnistui :)

   Poista
  2. Kiitos Heidi, taidanpa minäkin siis yrittää tuota sängyn maalaamista...

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished