tiistai 24. marraskuuta 2015

Pieni joulukylä

Olen jo monena jouluna katsellut ihaillen erilaisia joulukyliä ja mielessäni rakentanut meillekin sellaista. Vielä ei vain ole täydellisiä joulutaloja tullut vastaan, tai noh, ainakaan sopivassa hintaluokassa. Niinpä olinkin erittäin onnellinen, kun sain paranemistoivotuksina nämä kaksi suloista Nordalin lyhtytaloa! Voiko täydellisempiä taloja ollakaan! Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tavattoman kauniit! Laitoin talot tarjottimelle, johon ripottelin lumisia tähtiä ja talojen viereen vielä muutaman minikuusen. Nyt valokuvia katsellessa talojen takana oleva Family-kyltti on ehkä liikaa. Pitänee se vielä ottaa joku hetki pois. Mutta kun ei voimat riitä kuin pieneen toimintaan kerrallaan, niin olkoot kyltti siinä vielä tämän iltaa.

Nämä ovat livenä toki valkoisia, mutta tuikkujen palaessa kauniin lämpimän sävyisiä. Yritän muistaa ottaa näistä kuvan päivänvalossa vielä joku päivä. Nyt toivottelen teille oikein ihanaa viikon jatkoa! 

10 kommenttia :

 1. Oi aivan ihana asetelma <3
  Meillä on vielä haastetta näiden joulukoristeiden paikallaan pysymisessä :D Siitä pitää huolen Mimosa 2v ja Onni 4v , joten meillä joulun tuo erilaiset pehmotontut ja muut "lapsiystävälliset" koristeet, joita bongailen sitten milloin mistäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja ♡ Meillä tämä joulukylä olisi lapsiystävällisellä korkeudellakin, tosin onneksi sitä ei tarvitse enää miettiä ;)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished