keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kotona viimein!

Kiitos ihanista kommenteistanne viime viikkoisiin postauksiin. Minulle tehtiin tosiaan suuri leikkaus, ja pääsin eilen kotiin. Nyt makoiken vällyjen alla sohvalla kipuineni, ja varmaankin menee tovi, ennen kuin jaksan kameraa liikutella saatika laitella tänne enempää joulua. Mutta palailen nyt muistoissani vuoden takaisiin jouluvalmisteluihin.

Tällaisia tähtejä taittelin vuosi sitten


Vuosi sitten alkoi jouluumme tulla punaisen rinnalle myös enemmän hopeaa ja bling blingiä


Tältä näytti joulukotimme vuosi sitten
Saa nähdä, mitä sitä tänä vuonna keksii, vai näyttääkö kotimme jouluna samanlaiselta kuin vuosi sitten! Onko sinulla tapana koristella kotisi joulua varten aina samaan tapaan vai vaihteletko sisustusta, jopa joulun värimaailmaa?

7 kommenttia :

 1. Niin kauniita kuvia! Meillä on jouluinen sisustus melko sama joka vuosi. Uusia koristeita tulee joka vuosi hankittua. Vaikkei yhtään tarvetta olekaan. Ei meinaa vanhatkaan esille mahtua! Koristeiden paikat vaihtelee joka vuosi! Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja joulun tunnelmia! Oliko täällä jossain ohje noihin tähtiin, tajusin juuri, että meiltähän löytyisi jopa materiaalia tuollaisiin? Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia :) Mulla on aikalailla samat koristeet kutakuinkin samoilla pakoilla joka vuosi :D Joka joulu tulee kyllä hankittua yksi tai kaksi uutta juttua, yritän ostaa vain semmoisia mistä tiedän pitäväni pitkään. Aina on tietty jotain omia väkerryksiä, yleensä risu/käpy linjalla, nyt on ruvennut lasten askarteluja tulemaan ja niitä on kiva laittaa esille :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koristelu viime vuonna! Todella kaunista!
  Meillä pysyy aika lailla samoissa tunnelmissa vuosi vuodelta.

  VastaaPoista
 5. Joka vuosi samat koristeet samaan paikkaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttää! Ihailen aina toisten punaisella piristettyjä jouluja, mutta omaan kotiin en sitä tällä hetkellä osaisi isommin kuvitella.

  Vuosien myötä (ja tyttärien kasvettua isoiksi) on menty nyt useamman vuoden ajan enimmäkseen hopea-valkoisella linjalla, tosin viime vuonna kokeiltiin vaihteeksi kultaa ja onpa muuan joulu menty ruskealla ja luonnonsävyiläkin. Tänä vuonna mennään taas tutulla hopea-valkoisuudella + ripauksella mustaa.
  Huonekalut ja muu sälähän meillä elää melkein kokoajan eli järjestyskin voi olla taas joulun aikaan ihan jotain muuta mitä se on tänään ;)

  Rutkasti tsemppiä sinulle toipumiseen ❤

  VastaaPoista
 7. Oi! Kotisi on kuin suoraan susustuslehdistä♡ Kaunista♡ Ja tsemppiä sinulle! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished