lauantai 21. marraskuuta 2015

Joulupipareiden aikaan

Kiitos ihanista kommenteistanne viime postaukseeni! Täällä olen vielä pitkään toipilaana, mutta yritän pienoisia postauksia kirjoitella kuitenkin. Tuntuu ihan hassulta, että vaikkei sairaalassa vierähtänyt kuin viikko, niin joulun odotus on edennyt joka puolella jo huimasti. Tänään on monissa kaupungeissa vietetty joulukauden avajaisia, ja yksi sun toinen kavereistakin kertoo laittaneensa jo vähintään kausivaloja pihalle. Meille tulisi luultavasti jo kuusikin olohuoneeseen, mikäli olisin terveenä! No, nyt ei auta kuin odottaa toipumista. Onneksi lapsista vanhimmat on jo sen verran vanhoja, että tyttösistä vanhin leipoi meille eilen ystävänsä kanssa joulupipareita. Mikään ei ole niin jouluista kuin joulupipareiden tuoksu!


Minulla on suvun salainen pipariohje, jonka mukaan teen aina jouluksi piparit. Mutta näin pikkujouluaikaan piparit maistuu aivan yhtä hyvin, vaikka ne tehdäänkin valmistaikinasta. 

Oikein ihanaa launatai-iltaa kaikille! Monin paikoin sitä vietetään ilmeisesti lumivalkeissa tunnelmissa, me täällä vielä odottelemme talven ensimmäistä lumipeitettä.

2 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished