tiistai 13. lokakuuta 2015

Lämpimiä sävyjä syksyyn

Syksy on saapunut, ja sen myötä on pitänyt laittaa kesävaatteet talviteloille. Kesän aikana jokainen lapsemme kasvoi sen verran pituutta, että syysvaatteita ei juurikaan kaappiin laatikoiden kätköistä löytynyt. Onnekseni löysin yhteistyökumppaniltani Hienohelmalta aivan ihanat kouluvaatteet kaikille tytöilleni. Nämä setit käyvät mielestäni hyvin niin kouluun kuin juhlavampaankin menoon.

Kaksosten setit ovat Hienohelman uuden tuotemerkin, MaeLi Rosen mallistoa. Paidat ovat todella pehmeää trikoota, ja niiden selässä on suloinen pitsi, joka kiertyy molemmille sivuille. Pitsisen selkämyksen kruunaa vaaleanpunainen rusetti. Otin tytöille sen verran reilut koot, että paidan alle mahtuu valkoinen perustrikoopaita. Näin yhdistelmä on sekä lämpimämpi että myös kaula-aukon kohdalta hiukan peittävämpi, mikä sopii mielestäni hyvin ekaluokkalaisille tytöille. Tytöt rakastuivat paitoihin ensi silmäyksellä! Leggarit ovat niin ikään MaeLi Rosen mallistoa, ja niissäkin on aivan ihanana yksityiskohtana pitsinen tanssijatar. Leggaritkin ovat tytöille vielä melko reilut pituudeltaan, joten ne menevät kivasti koko talven ajan.

Isosisko sai kauniin 3Pommesin neulemekon. Tässä pehmeässä mekossa on koristevetoketjut sekä tytön iloksi pieniä koristepääkalloja pääntiellä. Tyttö kehui mekkoa ihanan tuntuiseksi päällä.
 Kaikki nämä ihanat syysvaatteet ja monet muut ihanuudet löydät täältä. Kiitos vielä kerran Hienohelma ihanasta paketista, joka saapui meille todella nopeasti! 

1 kommentti :

  1. Kauniita vaatteita olet löytänyt tytöille!

    Pojille on niin paljon vaikeampaa löytää kivoja vaatteita. Minä kun inhoan kaikkia printti ja hämis swetareita... =D =D

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished