perjantai 30. lokakuuta 2015

Hurrrrrrrjaaa Halloweenia!

Oikeastihan Halloweenia vietetään vasta huomenna USA:ssa, mutta koska huomenna on Suomessa Pyhäinpäivä, monet viettävät jo tänään tätä kurpitsajuhlaa. Moni on koko juhlaa vastaan, mutta itse olen sitä mieltä, että on mukavaa, että pimeän syksyn keskellä on tämä värikäs juhlapäivä. Meidän perheessä tämä juhla on ollut aina suuri odotuksen aihe, jota aletaan jo odottaa pian juhannuksen jälkeen. Vanhassa naapurustossamme on ollut jo vuosia perinteenä Karkki- tai keppos-kierros, jota naapuruston vanhuksetkin odottavat innolla. Siellä on ihanat mummut leiponeet haamupipareita, ja papat odottelevat, että pääsevät kuvaamaan toinen toistaan hurjempia keppostelijoita. On ihanaa, että meidän vanhemmilla lapsilla on edelleen parhaat ystävät vanhassa naapurustossamme, joten sinne vei vanhimman tytön tie tänäkin vuonna. Kaksoset lähtivät bonusperheeseen viettämään viikonloppuaan omaishoidonvapaideni ajaksi, ja pääsevätkin keppostelemaan bonusperheen isovanhempien luo. Tokihan heillekin oli tehtävä hurjat noitameikit! :)

Bonusperheen tuloa odotellessa oli hyvä hetki pelata hiukan kännyköillä, kuten perjantaina on lupa tehdä:Tänä vuonna en kauheasti kotiamme koristellut Halloweenin henkeen, juuri siksi, että lapset ovat viikonlopun pois kotoa. Viime vuonna tekemämme lepakot lentelivät kuitenkin valo-oksille jo viikko sitten 


ja tekemissäni Halloween-lyhdyissä palaa tuikut tänä iltana vieläHuomenna sitten laitankin Halloweenit laatikkoon ja meidän perhe alkaa pikku hiljaa valmistautua joulun odotukseen, ihanaa!

Oikein Hurrrrrjan Hauskaa iltaa kaikille! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished