maanantai 28. syyskuuta 2015

Tassuttelua

Meidän perhe kasvoi heinäkuussa yhdellä perheenjäsenellä, niin kuin olenkin aiemmin täällä jo kertonut. Kotiimme muutti pieni chihuahua-neiti, Nuppu. Meillä oli jo ennestään mäyräkoira-kääpiöpinseri Daisy, joka täytti heinäkuussa 4 vuotta. Ajattelimme, että hänelle tekee oikein hyvää saada ympärilleen nelijalkainen laumanjäsen. Nuppu kotiutui hyvin saman tien, mutta Daisypa ei uutta tulokasta noin vaan hyväksynytkään. Agressiivinen hän ei ollut, ei suinkaan, vaan vältteli pientä innokasta pentua kuin pahempaakin hirviötä! Daisy-raukka muutti kokonaan yläkertaan, juuri ja juuri suostui syömään tulemaan alakertaan. Välillä jo meinasi epätoivo iskeä, tuleeko tytöistä koskaan kavereita. Mutta niinhän siinä kävi, että kun antoi heidän rauhassa tutustua toisiinsa, niin nyt ovat jo oikein hyviä ystäviä.
Daisy otettiin meille aikoinaan ns.terapiakoiraksi esikoisen sairastuttua vaikeaan masennukseen. Ja koiranpentu auttoikin häntä kovasti, oli lohtuna ja turvana. Minulle koiranpennun hoivaaminen on  nyt käynyt hyvin vauvan hoivaamisesta. Ja on ollut ihanaa, että täällä on ollut nelijalkainen vauva hoidettavana, kun ne omat pienimmätkin vauvat lähti jo kouluun. Eläinterapiaa siis harjoitetaan täällä! 

Tällaisia karvaisia sisustusjuttuja tällä kertaa ;) Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! 

4 kommenttia :

 1. Voi kuinka ihanannäköinen parivaljakko <3

  Koirien sopeutumista toisiinsa on kyllä mielenkiintoista seurata - jotkut sopeutuvat samantien ja joillakin sopeutuminen vie enemmän aikaa. Meillä toisen koiran tullessa taloon oli ensimmäisellä koiralla vähän samanlainen reaktio, kun teillä ja kolmannen koiran tullessa taloon kaikki sujui taas niin mainiosti :-D Aivan kuin koirat olisivat heti tienneet, että "jaa, taas uusi laumanjäsen..tervetuloa mukaan" :-D

  VastaaPoista
 2. Suloiset ystävykset!
  Joskus ystävyyskin kasvaa ajan saatossa syväksi!
  Kyllä karvaiset kaverit tuovat elämään iloa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kaveruksia. Koirista on paljon iloa.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished