torstai 20. elokuuta 2015

Uusia aarteita

Nyt on taas aurinko hellinyt oikein olan takaa, joten sisällä puuhailu on jäänyt vähemmälle. Eilen sain kuitenkin niin ihanan paketin, että oli aivan pakko hiukan muutella keittiön asetelmia. Sisustusliike Dreams on Kouvolassa sijaitseva sisustusliike, johon olen koko sen kaksivuotisen olemassa olon ajan haaveillut pääseväni käymään. Vielä en ole kivijalkaputiikkiin päässyt paikan päälle, mutta onneksi liikkeellä on verkkokauppakin, joka löytyy täältä. Ihanaa on, että sieltä löytyy Riviera Maisoniakin, joka on vienyt kyllä nyt sydämeni niin, että oikein tykyttää.

Meillä kertyy käytetyt paristot milloin minkäkin laatikon pohjalle odottelemaan niiden vientiä keräykseen. Nyt niille on vihdoin oma, selkeä ja samalla kaunis paikka!

Toistaiseksi paristolaatikko löysi tiensä keittiön tasolle tämän kauniin Riviera Maisonin talouspaperitelineen viereen, jonka myös löysin Sisustusliike Dreamsistä.


Saattaa olla, että paristolaatikko menee jollekin seinälle vielä, sillä siinä on takaseinässä hyvät aukot ripustusta varten. Mutta toistaiseksi nämä täydentävät niin kauniisti toisiaan, että saavat olla tuossa.¨Sisustusliike Dreamsin ihana puodinpitäjä Jessica lupasi teille lukijoilleni  -10% alennuksen koko tilauksen loppusummasta koodilla omakoti10 15.9. asti . Käy siis ihmeessä tutustumassa liikkeen tarjontaan täällä  ja käytä tarjous hyväksesi! 

Kiitos vielä kerran Jessica nopeasta toimituksesta ja ihanista tuotteista! Toivottavasti vielä tämän vuoden puolella pääsen kivijalkapuotiisikin asti! 

8 kommenttia :

 1. Ihania juttuja! Minä olen jo pitkään metsästänyt kaunista talouspaperirullatelinettä. Tuo on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut aiemmin tuota nähnyt, ja ihastuin siihen oitis!

   Poista
 2. Niin kaunis tuo talouspaperiteline ja söpö tuo patterikotelokin <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita juttuja olet hankkinut! <3
  Tykkään kovasti!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished