lauantai 15. elokuuta 2015

Kuka määrää kaapin paikan

Monesti meitä sisustusharrastajia moititaan siitä, ettemme kuuntele puolisoidemme toiveita sisustuksen suhteen. Moititaan meidän naispuolisten sisustajien sisustamia koteja liian feminiinisiksi. En kuitenkaan usko, että kukaan parisuhteessa elävä sisustaa kotiaan täysin puolisonsa maun vastaiseksi. Niin sisustuksessa kuin muissakin elämän asioissa on osattava tehdä kompromisseja. Meidän kodissa mieheni ei juuri välitä, miten kotiamme sisustan, kunhan en tästä aivan vaaleanpunaista ruusu-unelmaa tee. Sen sijaan joihinkin asioihin hänellä on erittäin varma mielipide, ja yksi niistä on tv. Meidän möhköfantti muutti meille jo useita vuosia sitten, enkä edelleenkään saa sitä kauniisti asettumaan kotiimme. Siksipä tämä möhköfantti onkin usein rajattu kuvista pois - tähän tapaan


Todellisuus on sen sijaan aivan toinen:


Sieluni silmin näen senkin päällä suuren peilin ja sen edessä kynttilöitä. Mutta minkäs teet, kompromisseja on tehtävä. Ja toisaalta, kyllä tuosta möhköfantista on ihan mukava elokuvia katsella. Onko teillä möhköfantteja, ja mihin heidät piilotatte? Haastan teidät bloggaajat esittelemään möhköfanttinne blogeissanne! Tehdään tästä möhköfanttivallankumous!

14 kommenttia :

 1. Meidän tv on laitettu seinälle ja tykkään älyttömästi. Sopii todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen 😊 Minäkin olisin halunnut seinälle, mutta täällä on seinät sellaista paperia, että olisi koko tv tullut alas vauhdilla.

   Poista
 2. Juu, samaa mieltä täälläkin. Kyselen kyllä mieheltä mielipidettä ja lähes aina on samaa mieltä, vaikka omaakin myös vahvat mielipiteet ☺ Ei voi ohittaa häntä, sillä hänkin asuu ja haluaa viihtyä kotonamme. Möhköfanteille ei voi mitään, nekin kuuluvat kotiin ☺
  On tuo näkymä kyllä kaunis ilman möhköfanttia tai sen kera, Heidi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niinpä, jos saman katon alla eletään, on sen katon alusen oltava molempien mieleen 😊 Kiitos paljon ❤

   Poista
 3. Kauniilta näyttää Heidi vaikka siellä tuo mörköliinikin on :)
  Tuo sitä elämisen makua.

  Hyvä kirjoitus ja kauniit kuvat.
  Ja totta -elämää on blogikodeissakin ihan samanlaista kuin muillakin.

  Toivottavasti muutkin ottavat haasteen vastaan. Olisi niin kiva nähdä telkkukuvia.
  Kuten tiedät minunkin ISON ongelman :)

  Eli minä otan vastaan tämän niin, että siellä on jo telkkumörökölli näkösällä ;)

  9.8. olevalla postauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi upeaa, jos moni ottaisi haasteen vastaan! Olisi jo aika antaa möhköfanttienkin tulla esiin piiloistaan, edes yhden postauksen ajaksi :)

   Poista
 4. Meillä on kaksi taloa, ja toki kysyn meillä mielipiteitä missä suurin osa ajasta vietetään. Kivoja nämä sun kuvat täällä blogissa. Toisilta saa aina inspiraatioita omaankin kotiin.

  VastaaPoista
 5. Minua ei häiritse teidän möhköfantti tuossa ollenkaan :) otin haasteesta kiinni ja kuvasin blogiini meidän fantin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaakin olla niin, että toisten möhköfantit ei häiritsekään samalla lailla kuin omat :) Mahtavaa, että otit haasteen vastaan!:)

   Poista
 6. Hyvä kirjoitus! Meidän möhköfantti löytyy yläkerrasta piiloutuneena. :D En hyväksynyt sitä alakertaan, joten isäntä saa meillä katsoa yläkerrassa rauhassa tv.tä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että möhköfantti löysi kuitenkin hyvän paikan, eikä joutunut kadulle :)

   Poista
 7. Olipa hyvä kirjoitus!
  Minäkin olin 5 vuotta sitten sitä mieltä, että tv ei tule olohuoneeseen. No, aluksi se kuitenkin oli tässä ja sitten taas siirtyi tuonne nyk. tv-huoneeseen ja taas itse siirsin sitä takaisin ja nyt se on taas tuolla pienemmässä huoneessa. Sinne se sopii paljon paremmin, kun tässä olohuoneessa ei ole paljonkaan ehjiä seiniä ja tv hallitsee sisustusta kuitenkin aika lailla.

  Tiedän siis tunteen... :)
  Meilläkään ei mies välitä minun sisustusjutuista, tosin joskus mainitsee ettei aina tiedä missä tänä yönä nukutaan. Tai mistä kaapista ne tavarat nyt löytyy... hmm... miehet....
  Heille kun kaikki pitäisi olla paikallaan ja vielä joskus näyttää valmiiksi.

  No, täytyy olla onnellinen kun saa kuitenkin möpleerata. Tiedän sellaisiakin naisia, jotka sitä eivät saa tehdä.

  Iloitkaamme siitä! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished