maanantai 3. elokuuta 2015

Inspiraatiota metsästämässä

Kun elämä menee rankaksi, imen voimaa sieltä, mistä sitä voin. Viime vuosina se on ollut sisustaminen. Kaikkeen en voi vaikuttaa, kaikkea en saa elämässä järjestettyä niin kuin haluaisin, enkä sairauksia osaa parantaa, mutta ainakin kodistamme voin tehdä juuri sellaisen suloisen pesän kuin itse haluan. Rakas mieheni on kuulema tyytyväinen makuuni, ja lapset ovat aina innolla mukana sisustamassa äidin kanssa. Jo jonkin aikaa olen halunnut viedä maalaisromanttista ilmettä täällä vähän toisaalle, ja nyt minulla on tarkka visio siitä, millaista tyyliä meille haluan. Pinterestista on ihana käydä hakemassa inspiraatiota ja uppoutua kauniiden kuvien maailmaan. On jollakin lailla lohduttavaa, että voi toisinaan keskittyä ihan vain vaikkapa kynttiläasetelmien ihastelemiseen. Mm.tällaisista kuvista olen saanut nyt voimaa:

Kuvat: Pinterest

Näihin kauniisin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivottaa teille ihanaa elokuun alkua!

6 kommenttia :

 1. NIIN TOTTA!
  Ja ajatteleppa, että tästä hienosta "harrastuksesta" tuomme sitten iloa ja hyvää oloa myös läheisillemme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja PINTEREST on kyllä aivan huippu paikka... tykkään myös siellä surffailla.
   Siitä ei loppua taho tulla kun uppoutuu siellä kuvien ihmeelliseen maailmaan :)

   Poista
  2. Totta Ainosofia! :) Ja onkin aina niin ihana kuulla, kun lapset ihastelee jotain kodinmuutosta täällä, oli se sitten isoa tai pientä. Siinä tulee tunne, että saan jotain hyvää aikaiseksi, vaikka olenkin ihan sisustushöperö :) Pinterest on tosiaan sellainen paikka, johon ei illalla myöhään kannata eksyä...muutoin voi pian huomata jo auringon nousseen ;)

   Poista
 2. Tyylikästä ja juuri tätä tyyliä itsekin olen hakenut.
  Kauniita asioita!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia♡ Kyllä noista uutta inspiraatiota saa♡ :)Ihana kuulla että miehesi kanssa menette yksiin sisustuksen kanssa. Siinäkin on sitä inspiraatiota. Perheessä♡ :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished