lauantai 15. elokuuta 2015

Elokuun tuulia

Monen muun perheen lailla meillä elettiin tällä viikolla jännittäviä aikoja, kun ne pienimmätkin lapsoset aloittivat koulutaipaleensa. Kyllä siinä äidillä silmät kostui, kun näki kahden pienen tyttösen kävelevän luokkiinsa muiden oppilaiden lailla. Ei sitä olisi seitsemän vuotta sitten uskonut, että vielä tämänkin päivän saamme nähdä. Emmekä ottaneet asiaa nytkään itsestään selvänä, sillä jo toisen koulupäivän jälkeen toinen tyttösistä joutui rankkaan tutkimukseen. Joka, luojalle kiitos, toi mukanaan vain hyviä uutisia. Viime kuukaudet ovat olleet yhtä surua ja huolta, mutta nyt voimme hyvillä mielin alkaa odotella syksyä.


Niin kovin täällä jo odottelenkin syksyn pimeitä iltoja ja puiden värikkäitä lehtiä, että siirsin Greengaten hyllystä pastellin värit keittiön avohyllyyn, johon ei ole olohuoneesta näkymää. Greengaten hyllyn värimaailmaksi tuli harmaa-valkopunainen, oikein piristä muutos siis.

Keittiön pikkuseinän avohyllykin koki muutoksen, Pastellinsävyiset Greengaten rasiat saivat lähteä vaaleuden tieltä odottelemaan kevättä.
Tervetuloa syysillat, täällä teitä jo odotellaan, vaikka toki nautitaankin elokuun aurinkoisista päivistä vielä!

Oikein ihanaa elokuun syysviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished