keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Paris, Paris....

Vuosi sitten teimme vanhimman tytön huoneessa muutoksen, ja ostimme sinne kombisängyn. Joka olikin todella kätevä tilan puolesta, mutta osoittautui muutoin käytännössä huonoksi ratkaisuksi. Tytön huone kun on ilta-auringon puolella yläkerrassa, ja toinen ulkoseinistä on paahteessa koko iltapäivän, toinen pitkän illan. Samoin yläkerrassa on jostain syystä kattolämmitys, joten voitte kuvitella, kuinka tukalat oltavat on parvisängyssä talvipakkasella! Noh, tätä asiaa on pähkitty jo jonkin aikaa, ja nyt viimein sain aikaiseksi tehdäkin asialle jotain. Hiukan mittailuja ja suunnitteluja, parvisänkykokonaisuus myyntiin, uusia kalusteita tilalle ja....tadaa! Tässä on meidän pian 11 vuotta täyttävän tytön uusittu huone:Huonekalut saimme ostettua parvisängystä saamilla rahoilla, kiitos mahtavien alennusmyyntien. Tyttö osti omilla rahoillaan uuden työtuolin ja työpöydän lampun, minä ostin ainoastaana helmalakanan (jota ei saanut silittää, vaan se oli saatava heti paikoilleen, hih!), joten tämän muutoksen budjetti oli minun osaltani 12e.

Edelleen teemana pysyy Pariisi. Seinällä roikkuu tyttösen iki-ihana Pariisiaiheinen mekko,


tauluja sekä tekemäni pienet mekkokoristeet.


Kaikkea muutakin tuiki tarpeellista kuuluu viitosluokan aloittamista odottelevan tyttösen elämään:Juuri tein täällä suursiivouksen, lapset kun ovat isovanhemmilla lomailemassa muutaman päivän. Nyt taidan mennä keittämään kupin teetä ja kahlata teidän muiden ihania blogeja läpi. Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! 

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mekko oli muistaakseni tyttösen 6-vuotis syntymäpäivälahja, nyt siis jo pieni jo :)

   Poista
 2. Pariisi teema on ihana, tykkään myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on niin äidin, tyttären kuin olisi pikkusiskojenkin mieleen :)

   Poista
 3. Oi että kun on kivan näköinen huone! Pariisi on ihana teema<3 Jos tästä teidän tytön huoneesta otetuista kauniista kuvista sais vähän puhtia omien tyttöjen huoneiden järjestelyyn, heillä on nyt omat huoneet ja haluavat taas nukkua samassa huoneessa, toinen huone jäisi leikkejä ja koulupöytiä varten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onpa kiva kuulla, että sait tästä inspiraatiota:) Kuulostaa oikein mukavalta järjestelyltä, että tytöt voivat nukkua samassa huoneessa, ja toinen huone jää sitten leikkimistä ja touhuamista varten! Tsemppiä järjestelyyn! :)

   Poista
 4. Niin kaunis ja viihtyisä huone sekä tosi kiva teema! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished