torstai 11. kesäkuuta 2015

Betonin kimpussa

Minun oli kevään aikana jo monta kertaa aikomus mennä Fabriikin betonityökurssille, mutta aina sairastumiset vesitti ne suunnitelmat. Kesäkuun alussa vihdoin kuitenkin pääsin kurssille, ja voi, miten mukavaa siellä olikaan! Oli niin mielettömän terapeuttista saada kerrankin sotkea kunnolla, ja kaikki ajatukset arjen huolista katosi kuin taivaan tuuliin, kun keskityimme naputtelemaan vuokia ja purnukoita, jottei betoniin jäisi ilmakuplia. Touhu oli siis vähintäänkin yhtä kivaa kuin olin odottanutkin! Kyllä betoni nyt vei minutkin mennessään, ja kunhan meidän kesäreissut on ohi, on aivan pakko hakea rautakaupasta säkki betonia.

Tällaisia juttuja sain kurssilla aikaiseksi:
Löytyykö lukijoistani muita betonitöihin hurahtaneita? 

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille, olet sitten betoniin hurahtanut tai et! 18 kommenttia :

 1. Kivan näköisiä juttuja olet saanut aikaan. Mulla on suunnitelmissa tehdä ainakin yksi betonijuttu, kunhan loma alkaa. Sen tekemiseen menee nimittäin useampi päivä :) Mitään kurssia en ole käynyt, joten saas nähdä mitä siitä tulee :D
  Tuo pussukka näyttää tosi kivalta, jossa on tuo naru kiedottuna. Jos jää ylimääräistä betonia, niin voisin itsekin kokeilla tuollaista.

  VastaaPoista
 2. Vau! Upeita juttuja ! Tekisi niin mieli kokeilla itsekin.

  Nuo kengät ja pussukka ovat mun mieleen kovasti !

  VastaaPoista
 3. Voi että miten upeita ne ovat :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita betonitöitä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Fabriikin betonikurssille kannattaa osallistua. Siellä oppii ja saa hyviä vinkkejä. Sen jälkeen on vain taivas rajana betonitöissä. Kauniita kuvia kauniista töistä tässä blogissa :).

  VastaaPoista
 6. Upean näköisiä! Itse olen myös betoniin hurahtanut, mutta aikas alkeiskurssi ollaan. :D miten olet tuon enkelin vieressä olevan "ruukun" tehnyt? :)

  VastaaPoista
 7. Vau, aivan ihania juttuja! Olen haaveillut myös kokeilevani, kunhan olisi aikaa. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan upeita esineitä olet tehnyt! Ihana noita on katsella... Kylmää on ollut. Itsellänikään ei ole siemenet kunnolla lähteneet itämään. Taisi maissi jäädä tänä kesänä vaan haaveeksi vaikka valmistaimet ostinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, ei ole nyt aurinko kyllä hellinyt viime viikkoina!

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished