maanantai 27. huhtikuuta 2015

Muutosten tuulia

Minulle iski yhtäkkiä ähky tähän nykyiseen sisustukseen, ja kaipasin jotain uutta ympärilleni. Eipä muuta kuin nettiä selaamaan ja inspiraatiota hakemaan ja siitä se ajatus sitten lähti....Tänään on raivattu vanhoja tavaroita pois ja kaivettu toisia laatikoista ja kaappien perukoilta esille! Tässä nyt muutama muutoskohde jo teillekin nähtäväksi. Näiltä tasoilta lähti siis paljon maalaisromanttista pientä tavaraa pois, ja tilalle tuli selkeämpiä linjoja:

Kehyksissä on isoäitini ja isoäidinäidin kuvia. Kuvun alla on isoisäni kuva.

Mitäs pidätte? Perhe ainakin antoi siunauksensa, mies totesi, että nyt on helpompi siivota ;) Tyttöset tykkäsi, kun äiti laittoi bling blingiä enemmän näkyville....siitä seuraavassa postauksessa. Mutta katsotaan nyt, mihin tämä tästä vielä etenee.

Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

17 kommenttia :

 1. Oikein on kaunista, kiva idea laittaa valokuva tuonne kuvun alle. Taijampa lainata ajatusta, hauskaa vappuviikkua sinulle ja koko perheelle :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita asetelmia, tykkään kovasti! :) Meilläkin on meidän molempien jo edesmenneiden sukulaisten ja esi-isien kuvia vanhassa ikkunanpokassa kiinni. Niissä on niin ihanaa tunnelmaa, vaikka kuvien ihmisiä ei ole koskaan tuntenutkaan. Onneksi isovanhemmilla on heistä silti ollut muistoja kerrottavana. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin karsin muuton yhteydessä nyt pois hirmuisen määrän pientä tilpehööriä. Ja vaikka niin suloisista pikkutavaroista ja runsaudesta tykkäänkin, täytyy sanoa että selkeydelläkin on oma viehätyksensä :) Yksi juurikin tuo puhtaanapidon helppous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minäkin rakastan kaikkea pientä tilpehööriä, mutta nyt vaan iski tämän selkeyden kaipuu, ja yhtäkkiä onkin helpompi hengittää :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kauniita asetelmia!

  VastaaPoista
 5. Niin tuolla fb:ssa jo ihmeteltiinkin vähän meidän kaikkien sisustuskriisiä:) Mutta onhan se piristävää laitaa uutta esille ja kokeilla miltä ne tuntuu. Mulla on niin iso halu uudistua että on pakko myydä että saan uusia juttua hankittua! Nyt vasta olen sinut siihen asiaan, etten kiinni tavaroihin. Taisin saada ahaa elämyksen Janne Katajalta joka huutokauppakeisarille sanoi: minusta on hieno ajatella, että että olen saanut omistaa tämän tavaran ja nyt on jonkun toisen vuoro olla sen omistaja <3 Hienosti sanottu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä mahtavasti sanottu! Pitääkin alkaa hokea tuota itselle, jospa noista aarteista luopuminen olisi sitten helpompaa :)

   Poista
 6. siis kiinny tavaroihin...voisin lukea joskus tekstini ennen kuin julkaisen ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kuule, minä olen samanlainen näpyttelijä! En koskaan lue tekstiäni, ennen kuin olen ehtinyt jo painaa Julkaise-nappia...ja siksipä virheitä sattuukin :) Onneksi usein lukija ei niitä edes huomaa!

   Poista
 7. Peukutan kymbillä noita uusia asetelmia, tulee superkaunista! <3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished